У Самгородку пройшов благодійний турнір із волейболу пам’яті Петера Вагнера

У Самгородку пройшов благодійний турнір із волейболу пам’яті Петера Вагнера
  • Змагання. Минулої суботи в Самгородку пройшов благодійний турнір із волейболу пам’яті Петера Вагнера та на підтримку Збройних сил України «З Україною в серці, з вірою в ЗСУ».
  • Взяли участь у турнірі волейболісти Самгородоцької, Глуховецької та Козятинської громад

Петер Вагнер — це колишній секретар посольства Чехії в Україні та організатор Міжнародного турніру з любительського волейболу в місті Зноймо. В цій любителькій волейбольній лізі протягом багатьох років виступала команда з нашої Миколаївки.

Відео дня

Команди громад провели цей пам’ятний та благодійний турнір за коловою системою. Тобто кожна з команд провела на майданчику дві гри. Окрасою всього турніру була гра між командами Самгородка та Козятина. В першій партії гра тривала близько години. Після рахунку 25:25 довгий час суперники не могли розіграти на свою користь матчбол. Це сталося при рахунку 29:28, команда Козятина таки дотисла самгородчан. Завершилась перша партія цих команд з рахунком 30:28 на користь команди Козятина. У другій партії вже перевага була на боці волейболістів Самгородка. В третій, останній партії, також сильнішими були волейболісти Самгородка. Як виявилося пізніше, це була гра за перше-друге місце. 

Організаторами турніру були голова Самгородоцької сільської ради Сергій Лановик та  начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Самгородоцької сільської ради — Ольга Бабкіна.

У підсумку, волейбольна команда Самгородоцької територіальної громади посіла перше місце. Волейболісти Козятинської громади із зусиллями Володимира Добржанського стала срібним призером.

Волейбольна дружина Глуховецької громади посіла 3 місце. 

Чемпіону та призерам пам’ятно-благодійного турніру було вручено волейбольні м’ячі, а кращим гравцям змагань — іменні статуетки та кубки від голови Самгородоцької сільської територіальної ради.

Читайте також:

Самгородчани придбали для військових генератор

У Львові футболісти команди ФК «Леви» стали головними лицарями «Ліги Європи»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Альоша Капніст

    Майже пам'яті Патріса Лумумби

keyboard_arrow_up