В 2-у турі обласної першості обидві наші команди поступилися

В 2-у турі обласної першості обидві наші команди поступилися
  • Минулими вихідними був зіграний другий тур чемпіонату Вінницької області з футболу серед аматорів. В суботу, 1-го жовтня наш «Локомотив» проводив гостьовий матч з командою залізничників із Жмеринки, а «Промінь» Глухівці приймав на своєму полі ФК «Поділля» з Кирнасівки.
  • Як зіграли наші команди у звітному турі.

В матчі ФК «Локомотив» Жмеринка «Локомотив» Козятин пройшов на рівних, тільки перший тайм про, що свідчить, що команди двічі обмінялися взяттям воріт. На другий тайм нашим землякам не вистачило чи досвіду чи змагатися на рівних протягом всього матчу. Жмеринчани забивши ще двічі у другому тайм іі змінили на свою користь, рахунок на 4:2.

Наш «Локомотив» почав чемпіонат області дуже невдало. Команда за 2 тури пропустила найбільшу кількість м’ячів серед всіх 10 учасників чемпіонату. Після двох турів «Локомотив» посідає 9-е місце в турнірній таблиці. Якщо брати до уваги різницю забитих і пропущених м’ячів то вони з мінус 7 посідають останній рядок турнірної таблиці. Команда добре грає, тільки перший тайм. Можливо, молодь, яка в основному грає за козятинську команду покаже хорошу гру протягом всього матчу в 3-у турі наступної суботи коли 8 жовтня вони на стадіоні «Локомотив» будуть приймати ФК «Фенікс» Ганнопіль, який за підсумками 2-х турів поки на 10 місці.

Відео дня

В неділю 2-жовтня на місцевому стадіоні ФК «Промінь» з Глуховець приймав 11-ти разового переможця обласної першості та 11 разового володаря кубка області ФК «Поділля» Кирнасівка. Хоч ці здобутки команди з Кирнасівки припадали за минулий період, але це колектив, який знов відроджує свою футбольну славу. Щодо гри в Глухівцях то господарі вийшли у синій формі, а їх суперники в комбінованій жовто- чорній формі.

Матч почався за ігрової переваги футболістів «Променя». Вони в дебюті матчу захопили ініціативу і вже на 5 хвилині повели в рахунку. Гол забив нападник «Променя» Андрій Хрищенюк. Гра під диктовку господарів йшла до 15 хвилини першого тайму. Потім в одному з епізодів Глухівчани необережно зіграли у своєму карному майданчику проти нападника гостей і рефері матчу вказав на точку. Був там стовідсотковий пенальті, як кажуть арбітру видніше він в тому епізоді був найближче до м’яча.

При рахунку 1:1 гра господарів поля трохи розладилась. Вони стали давати багато вільностей супернику при прийомі м’яча. Так на 19 хвилині нападник в жовто-чорній формі прийняв м’яч, обробив його і послав з близької відстані у ворота Глухівчан. Так став рахунок 1:2

Після пропущеного м’яча господарі вирівняли гру і рахунок до кінця першої половини зустрічі не змінився.

В другому таймі гравці в комбінованій формі грали по рахунку та використовували помилки в захисті «Променя». Знайшли свою гру глухівчани коли рахунок був 4:1 не на їхню користь

Спочатку Роман Галянівський змінив рахунок на 2:4, а Олександр Козюк скоротив перевагу гостей до мінімуму. Зрівняти рахунок господарям забракло часу. Прикра поразка «Променя».

Читайте також:

Наш Локомотив «їхав» за графіком тільки до двох третин першого тайму

Козятинські футболісти на турнірах у Ружині вибороли два срібла

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up