В благодійному турнірі з волейболу перемогла дружба і віра у ЗСУ

В благодійному турнірі з волейболу перемогла дружба і віра у ЗСУ
Момент гри Козятин - Козятин ДЮСШ

В суботу, 9-го липня на стадіоні «Локомотив» нашого міста пройшов відкритий благодійний турнір з волейболу серед молодіжних команд під назвою «З Україною в серці з вірою в ЗСУ». Взяли в ньому участь 4 команди. Вони за коловою системою визначали кращу команду турніру. Як проходили ігри волейболістів-аматорів — у нашій розповіді.

Турнір був організований за підтримки міської ради, територіальної профспілкової організації Південно-Західної залізниці та Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос».

Відкриття благодійного турніру

Відео дня

Першими на спортивний майданчик вийшли волейболісти КДЮСШ та команда «Козятин». Якщо за команду КДЮСШ ми знаємо, що це спортсмени Козятинської спортивної школи то за команду «Козятин» виступали майстри м’яча і сітки з місцевих залізничників. В цій грі було на що і на кого подивитися. Силові подачі в стрибку, подача планер, комбінація взліт та гра першим темпом. Маючи в своїх складах гравців які багато чого вміють у волейболі в цій грі не стільки грали на перемогу, як грали у своє задоволення. Перемогли у 2-х партіях більш майстровиті волейболісти залізничники.

Волейболісти «Колоса» з Махаринець зустрілися ще з однією командою Козятина «Олімпом». Про волейбольну команду «Олімп» нам розповіла одна з двох дівчат команди Юля.

— Наша команда, можна так сказати, самоорганізувалася. Ми біля залізничного училища облаштували спортивний майданчик і стали грати у волейбол і дечому у волейболі вже навчилися. По скільки ми віримо нашим ЗСУ, то вирішили взяти участь у цьому благодійному турнірі, — пояснила волейболістка «Олімпу»

— Юля, то ваша команда це команда мікрорайону ПРБ? 

— Виходить так, —  відповіла спортсменка.

В грі за номером 2 перемогу у двох партіях здобули команда Махаринець. Вони також у 2-х партіях перемогли волейболістів КДЮСШ.

Самою захоплюючою на турнірі була гра № 4. В ній створив сенсацію «Олімп» вигравши одну з двох партій у команди «Козятин» В третій партії, яка гралася до 15 очок волейболісти залізничники здобули перемогу в грі за номером 4.

Команда «Олімп»

В грі за номером 5. Команди «Олімп» і КДЮСШ розіграли 3–4 місце. Волейболісти спортивної школи перемогли «Олімп» у двох партіях і стали володарями кубка за третє місце і бронзових нагород.

Головний трофей розіграли команда «Козятин» та хлібороби Махаринець. Команда залізничників добре починала і майже до кінцівки партії вела в рахунку. Волейболісти Махаринець команду Козятин доганяли в рахунку і завершували партію на свою користь. Друга партія між цими колективами стала копією першої. Волейболісти Махаринець здобули перемогу у двох партіях, а заодно перемогу в благодійному турнірі. Команда «Козятин» стала срібним призером

Кращий гравець Юрій Туруля

Після завершення гри № 6 відбулося закриття благодійного турніру. Команди отримали грамоти, медалі та кубки за зайняте місце.Всі команди учасники отримали подарунки від організації ВФСТ «Колос» Спортсмени волейболісти зібралися на майданчику для фотосесії. Зібрані на благодійній акції кошти організатори турніру передадуть на потреби ЗСУ. Такі турніри є часткою великої перемоги над злом яке принесли на нашу землю росіяни.сказали на завершення благодійної акції учасники турніру.

Чемпіони благодійного турніру "Колос" Махаринці

Волейболісти спортивну форму замінили на цивільний одяг, а ми дивилися на ледве  помітні білі лінії волейбольного майданчика. Розмітки робили до початку ігор і під час розминки волейболістів. Тільки за кожної гри вона розширювалась і під кінець турніру ігрове поле збільшилось на см 20. А це додаткове очко для команди, яка при нормальних лініях атакувала б за межі майданчика. Ще слід сказати, що майданчик має пісочно-гравійне покриття. Стрибнути на такому покрові з піском це до крові здерти шкіру.

Призери благодійного турніру

 На стадіоні є відповідальні до роботи люди, які роблять на все та, на жаль, не вони приймають потрібні рішення. Можна було перед грою майданчик полити водою. Тоді не летів би на голови  вболівальників з групи підтримки Олімпу пил.  

Читайте також:

«Леви» найкращі. Це вже визнав спортивний Бог. Золото «Фортуни куп» у нашої команди

 Козятинські каратисти змагалися на підтримку ЗСУ

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up