В Козятині з футболу залишився тільки барабан. Чому так жартують козятинські фанати?

В Козятині з футболу залишився тільки барабан. Чому так жартують козятинські фанати?
Прихильники «Локомотиву» вітають черговий гол у ворота суперників

Гра Козятинського «Локомотива» в чемпіонаті Калинівського району стала репетицією перед стартом чемпіонату Вінницької області з футболу серед команд аматорів. Розповідаємо про цей матч очима козятинських любителів футболу.

Перед початком гри вболівальницька братія розділилася на 2 категорії. Одні пророкували поразку «Локомотива» у грі з Калинівськими ягуарівціми з рахунком 1:6. Другі запитували і самі відповідали: а якого футболу ви хочете після того, як в Козятині практично не стало дитячого футболу? Володимир Синяк, який вигравав з дітьми обласну першість, поїхав тренувати дітей інших міст, а команда «Моноліт» розпалася. Вже ближче до завершення матчу у вболівальників з’явилася спільна думка. Чого прогнозували – того не сталось, хоча жартома обмовились, що в Козятині від футболу залишився тільки барабан. Ці слова були сказані в момент, коли представник преси пішов фотографувати вболівальників «Локомотива», які вітали черговий успіх улюбленої команди після голу у ворота «Ягуара».

Поєдинок між «Локомотивом» і «Ягуаром» завершився з рахунком 4:3 на користь гостей. 

Відео дня

– Програти лідеру регіонального футболу, незмінному чемпіону останніх чотирьох сезонів, переможцю футбольної ліги учасників АТО та володарю суперкубка Героїв АТО «Ягуару» футболістам «Локомотива» не соромно каже любитель футболу зі стажем Сергій. – Річ в іншому. Я бачив видовищний футбол в цьому матчі лише у двох-трьох епізодах — це супергол з метрів 35 в дев’ятку у ворота нашої команди, гол-красень у ворота калинівчан, коли м’яч після рикошету опустився за комірець воротаря спецпризначенців. Футбол – гра командна, а в цій грі було багато індивідуалізму, що призводило до частих втрат м’яча, –  підсумував пан Сергій.

Мить тому Локомотив повів у рахунку 3:2 Заголовок

Пан Петро з паном Олексієм помітили, що м’яч на половині поля суперника при позиційних атаках часто посилається в боротьбу, де пруткішими від нападників ставали захисники. 

– Футболісти ніби талановиті, у індивідуальному плані сильні, тільки їх слабкою стороною є гра без м’яча. Щодо гри гостей, то «Ягуар» в цьому матчі не показав себе комадою екзаменатором, а може «Локомотив» набув досвіду, що може майже на рівних змагатися з кращою командою Калинівки.Чи готовий «Локомотив» захищати честь міста на обласній футбольній арені покаже гра з «Орлівкою», – каже пан Олексій.

Штрафний удар на ворота козятинчанЗаголовок

Вже після матчу свою думку висловив любитель футболу Андрій Долюк.

— «Локомотив» – хороша команда, яка має характер, – каже козятинчанин. –Тільки навіщо допускати до вилучення гравця з поля? Фол останньої надії гравця «Локомотива» в деякій мірі був оправданим. Тільки футболіст, який має в пасиві попередження, не повинен програвати супернику положення у виборі позиції. Мені гра подобалась до вилучення гравця, а вилучення – це тревожний дзвінок перед іграми у Погребищі та «Орлівкою» на нашому стадіоні, –  сказав прихильник «Локомотива» Андрій.

Щодо рахунку матчу, то відкрили його гості. Футболісти міста залізничників зрівняли рахунок незадовго до перерви. Відзначився Євген Рослюк. В другому таймі гості знов вийшли вперед, але козятинським футболістам вдалося не тільки скоротити  відставання в рахунку, а вийти вперед. Відзначились Олександр Іванюта та Олександр Міськов. Більш досвідчені спецпризначенці полку НГУ (Національної гвардії України) спочатку зрівняли рахунок, а незадовго до завершення матчу встановили остаточний рахунок 4:3 на свою користь

Читайте також:

Пауерліфтерка з нашого району виборола друге «золото» для України на Паралімпійських іграх 

«Спробував і мені сподобалось»: школяр із Залізничного став триразовим призером Всеукраїнських змагань з бадмінтону
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up