В цьому матчі була злива голів: як пройшов турнір присвячений Дню заснування ФК «Моноліт»

В цьому матчі була злива голів: як пройшов турнір присвячений Дню заснування ФК «Моноліт»

В спортзалі залізничного училища пройшов турнір присвячений Дню заснування ФК «Моноліт». В гості до іменинників мали приїхати ветерани футболу Калинівки, Ружина та Житомира. Калинівчани з якоїсь причини не приїхали та свято футболу в Козятині все ж відбулося

Першими на спортивний майданчик вийшли ветеранські команди ФК «Ружин»та «Полісся» Житомир. Вони провели гру в форматі 4+1. Перша футзальна 20 хвилинка була грою рівних суперників і завершилася з рахунком 2:2. В другому таймі команда обласного центру була кращою і перемогла ружинців з рахунком 6:3. За інформацією самих футболістів Ружина, вони тренуються і грають на майданчику значно м’якішим штучним покриттям. Манеж в Козятині виявився для них трохи жорсткий і команда в другому таймі була менш рухливою.

В другій грі зустрілися ФК «Моноліт» та ФК «Ружин». В цьому матчі була злива голів. Вони були забиті з різних позицій, з різних дистанцій і на всі смаки. У господарів майданчика за відсутності голкіпера у рамці «Моноліта» стояв польовий гравець — голова Козятинської федерації футболу Олександр Шевчук. Він, хоч в дитинстві не стояв у воротах, та команда вже четвертий раз вирішує, що Олександр найкраща кандидатура на роль голкіпера. 

Відео дня

Монолітовці перемогли ФК «Ружин» з рахунком 10:3. В фіналі за перше місце зустрілися «Моноліт та «Полісся». Перший тайм не виявив переможця. Команди пішли на перерву за рахунку 2:2. В другій половині зустрічі монолітовці вийшли вперед і мали ініціативу у веденні гри на полі. Полісці взялися до тактики підключати до атак свого воротаря. Така тактика гостей дала свої плоди. Вони не тільки до фінального свистка зрівняли рахунок, а й мінімально перемогли з рахунком 5:6.

Після фінального свистка битва на манежі завершилась рукостисканням і обіймами друзів суперників. Так завжди діють гравці ветерани, які з повагою відносяться до гравців, які за довгий футбольний вік навчилися поважати один одного.

По завершенні футбольного свята ми запитали у голови Козятинської федерації футболу чи є в перспективі відродити в Козятині футбол на рівні трьох останніх сезонів.

— Над відродження «Моноліта» думаємо. Експеримент з «Локомотивом» себе не виправдав. Чи вдасться створити команду, яка буде лідером чемпіонату, але вона точно не програє всім? Все залежить, які у нас будуть спонсори, — сказав Олександр Шевчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up