В турнірі на першість Козятинської ОТГ «Леви» обіграли своїх суперників на класі

В турнірі на першість Козятинської ОТГ «Леви» обіграли своїх суперників на класі

В суботу, 5 лютого в спортзалі Козятинського залізничного училища проходила першість з футболу серед дітей 2010 р.н.Козятинської ОТГ. В турнірі взяли участь «Колос» Махнівка і дві козятинські команди «Леви» та «Локомотив».

Після церемонії відкриття команди почали змагання. Першими формату 4+1 на майданчик вийшли команди «Колос» та молоді таланти Козятинського ФК «Локомотив» команда «Локо». В цій грі перемогли футболісти з Махнівки з рахунком 6:2

В наступній грі зустрілися переможець першого матчу і «Леви» Руслана Гуменюка.

Ця бойова гра завершилась перемогою «Левів» з рахунком 7:3. Слід зазначити, що незважаючи на велику різницю в рахунку 11 річні футболісти обох команд показали добротний футбол. «Леви» були кращими у реалізації небезпечних моментів.

Відео дня

В заключній грі турніру «Леви» зустрілися з «Локо». Фінальний свисток рефері матчу Віктора Обущака зафіксував перемогу підопічних Руслана Гуменюка з рахунком 8:0 Тільки це не означає, що майбутнє «Локомотива» були хлопчиками для биття. Вони не поступалися «Левам» в єдиноборствах та настрої грати на перемогу, тільки що поробиш коли клас гравців суперника вищий. «Леви» на класі й перемогли.

По завершенню трьох ігор настала процедура закриття турніру, де самим приємним було нагородження команд учасниць. Крім грамот та медалей за зайняте місце в якості головного призу замість статуетки футболіста організатори передбачили вручати командам футбольні м’ячі. Отримали капітани команд м’ячі кубки з рук голови громадської організації міської Козятинської федерації футболу Олександра Шевчука. Самі нагороджені приз оцінили, а випробують призери шкіряний кубок на наступному тренуванні.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Наташа Наровецька

    Леви!🦁Вперед до перемоги!!!Хай знають наших!!!🏆⚽💪

keyboard_arrow_up