В Зозулинцях змагалися волейболісти. Хто переміг?

В Зозулинцях змагалися волейболісти. Хто переміг?
  • В суботу, 12 лютого в Зозулинцях Самгородоцької територіальної громади відбувся турнір з волейболу серед чоловіків за програмою «ігрові види спорту» у Самгородоцькій громаді.
  • В змаганнях взяли участь волейболісти Самгородка, Вівсяників, Йосипівки та команди господарів. Вони за коловою системою визначали переможця турніру.

За регламентом турніру переможцем у зустрічі визначалася команда, яка першою здобула дві перемоги. Тобто, при рахунку в партіях 1:1 команди грали третю партію.

Всі ігри турніру проходили в напруженій боротьбі, в якій кожна команда прагнула здобути перемогу. А окрасою змагань стала зустріч волейболістів Зозулинець та Вівсяників. Перша партія між цими командами завершилась з рахунком 25:21, в другій партії також перемогли волейболісти Зозулинець з рахунком 25:23. Слід зазначити, що по ходу гри обидві команди мали перемінний успіх. Лише в кінцівці партій зозулинчанам вдавалося дотиснути волейболістів з Вівсяників.

Відео дня

В підсумку команди розташувалися в такій послідовності: перше місце вибороли команда Зозулинець. Вони отримали найбільший за розмірами кубок і грамоти за зайняте. Команда Вівсяників стали срібним призерами. Третє місце у волейболістів Самгородока. Кубок за 4-е місце завоювала команда Йосипівки. Саме завоювали, адже кожна партія турніру проходила в напруженій боротьбі з рівними шансами на перемогу на початок всіх зіграних партій. .

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up