Велич українського духу підлітки кують в нетрях

Велич українського духу підлітки кують в нетрях

У Глухівцях спортзал — в сирому підвалі

У інтернеті село Глухівці це Каолінкомбінат. З німецьким прапором на щоглі. Підприємство унікальне.  Наповнювач бюджету області, що там області — України. Перепадає місцевій громаді. Чого варто виділення коштів у розмірі 100 тисяч гривень зУмісцевого бюджету? Та ще стільки ж з районного бюджету? Усього 200 тисяч гривень виділено на приміщення лікарні, яку визнали безперспективною та затратною.

 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Є тільки один нюанс — лікарню закрили, але оренду має у вказаному приміщенні одна особа. Це зять голови Козятинської районної ради. У народі кажуть Андрій Мафікович. І хай хто що мені каже, але це стовідсоткова корупція. З боку поважних осіб, з поважним місцевим депутатським корпусом у селі Глухівці.

Невже голова громади та  депутати с. Глухівці люто ненавидять свою громаду? Настільки люта їх ненавість, що це очевидно. Більше того — їх ненависть вилилась на дітей.

Якщо хочеш подивитись, як влада ненавидить дітей, іди та подивись в очі цих дітей.

У Глухівцях в колишній штаб оборони, або в підвальне приміщення, де молодь на власному ентузіазмі влаштувала спортивний зал. Якщо голова громади або голова райради скаже, що не знали. Я скажу — брешуть. У них інша мета — “нагнути” громаду і озолотитись у власну кишеню? Набити гроші не тільки в кишені і мішки, а навіть у пельку?

А золото нації та її надія ось вони отакі. Куються і формуються тут, в підвалі.

Переконаний, що після цієї статті “Мафік” та місцевий страус включать весь адмінресурс, щоб розігнати молодь. Знищити їх дух і громадську силу. Спортзал закриють. Але, хто кого з’їсть — покаже час.

Наш добровольчий осередок ОУН Козятина та свідомі громадяни і партійні організації прикладуть максимум зусиль, щоб приміщення відремонтували — негайно, в стислі терміни.

Ми донесемо правду до Меркель в Німеччину і всього світу — які жлоби представляють німецький капітал в Україні. А саме, в селі Глухівці розпліднюють корупцію, злигавшись з місцевою антиукраїнською владою.

 

Р.S А це приватна садиба голови районної ради

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (9)
  • Круць Сергій

    А оркуша що також не знає ситуацію по Глухівцях?Та в  райадміністрації два відділи відповідають за цей напрямок роботи.ще й заступник є.Що для них наші діти?Захисники України!Фікальний Слободянюк задояний оркуша разом з лакузою омонсом свою національну свідомість загартовують у кабаках разом з керівниками силових управлінь колгоспними феодалами разом розкрадають бюджет обкрадають колгоспників обсцикають стіни проліску А ви дивуєтесь що гнатюк та дзема пють на робочих місцях.?

    козятинець reply Круць Сергій

  • козятинець

    козятинець reply козятинець

    Верховний суд Ірану підтримав рішення суду нижчої інстанції щодо смертної кари для мільярдера Бабака Занджані, якого у березні обвинуватили у розтраті коштів в особливо великих розмірах. 3 грудня у Верховному суді повідомили, що рішення щодо смертної кари для ще двох обвинувачених у цій справі було скасоване. Бабака Занджані, який є одним з найбагатших людей в Ірані, арештували у 2013 році і звинуватили у розкраданні понад 2 мільярдів доларів з державного бюджету через корупційні схеми продажу нафти, що відбувалося у часи президентства Махмуда Ахмадінежада. Критики смертної кари для Занджані, серед яких і нинішній президент Ірану Хассан Роугані, вважають, що страта мільярдера зробить неможливим повернення державі вкрадених грошей. Відповісти

    козятинець reply козятинець

    козятинець reply козятинець

    МАТЕРІАЛИ СТАТТІ ПЕРЕДАНІ ОФІЦІЙНО ВСІМ АКРЕДИТОВАНИМ ПОСЛАМ В УКРАЇНІ

    АДМІНІСТРАЦІЇ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

    в

    В СЕКРЕТАРІАТ ВСЕСВІТНЬОГО КОНГРЕСУ УКРАЇНЦІВ В КАНАДІ

    нАПРАВЛЕНО В КАНЦЕЛЯРІЮ МЕРКЕЛЬ.



    КУДИ ЩЕ МОЖНА НАПРАВИТИ ПРОШУ ДОЛУЧИТИСЬ

    козятинець reply козятинець

    А ЦЕ РУКОТВОРНА ТЮРМА МІСЦЕВОГО МАФІКА іменуємого головою райради Козятинщини

    козятинець reply козятинець

    МАФІК ВКРАВ БЛОКИ СКЛАДУВАВ НА ДЕРЖАВНІЙ ЗЕМЛІ

    ДУЖЕ ФАЙНИЙ ЗАПАС ДЛЯ СТАРТУ КОЛІЇВЩИНИ В КОЗЯТИНІ.А МОЖЕ ЗАГОТОВКА ДЛЯ МОСКАЛІВ.

    ЩОБ БЛОКУВАТИ Ж.Д. ДОРОГУ ТА МІСТО КОЗЯТИН

    козятинець reply козятинець

    ПРОЯВ ПОВАГИ ВЕТЕРАНІВ АТО ДО МАФІКА АБО ГОЛОВИ РАЙРАДИ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up