Ветерани «Моноліта» показали гру після екватора змагань. «Локомотив» — має срібло

Ветерани «Моноліта» показали гру після екватора змагань. «Локомотив» — має срібло
  • Минулими вихідними порадували нас футболісти. «Локомотив» в Романівці став срібним призером відкритого чемпіонату Бердичівщини з манежного футболу.
  • А ветерани «Моноліта» розгромили лідера чемпіонату Житомирської обл категорії 40+ з міні футболу «Сквиру»

В суботу, 18 лютого в селі Романівка Бердичів завершилось друге коло зимового чемпіонату Бердичівщини з футболу формату 8+1. Наші земляки в 10-ти проведених іграх набрали 20 очок і фінішували на 2-у місці. Таку ж кількість очок, як набрав «Локомотив», мають бердичівський SWS, тільки за кращої різниці забитих і пропущених м’ячів дозволила «Локомотиву» бути на сходинку вище.

В підсумковій таблиці чемпіонату команди розташувалися в такій послідовності. «Адреналін» Бердичів, «Локомотив» Козятин, «SWS», «Блісп», «Wortex», «Прайд» всі Бердичів

Церемонія нагородження почалася хвилиною мовчання, де вшанували пам’ять вихованця СК Бердичів Сергія Короля та усіх воїнів, які загинули за нашу з вами вільну й незалежну Україну.

Відео дня

Крім срібних нагород та кубком за зайняте місце двоє гравців «Локомотива» були нагороджені спеціальними призами, як найкращі в номінаціях — кращий захисник турніру, кращий нападник, кращий воротар, та кращий гравець команди.

Наші Володимир Добжанський був нагороджений спеціальним подарунком, як кращий страж воріт чемпіонату, а Олександр Степанюк — як самий цінний гравець команди.

В неділю, 19 лютого в манежі з штучним покриттям стадіону «Локомотив» проходила гра 8-го туру чемпіонату Житомирської області серед ветеранів 40+. До ветеранів «Моноліт» Козятин приїхали беззаперечний лідер чемпіонату «Ветеран» Сквира.

Команда гостей в чемпіонаті ветеранів представлена футболістами, які в розквіті свого спортивного таланту грали в командах високого рівня. Найстаршому ветерану Сквири майже 60, тільки в його ногах, як у більшості гравців Сквири не видно тих років. У всіх футболістів команди добре поставлений удар і кожен з них добре бачить переміщення свого партнера.

Козятинські ветерани після того, як декілька гравців команди поїхали на фронт, довгий час не могли зібратися більш менш оптимальним складом навіть у домашніх матчах. Не міг спокійно дивитися, як монолітовці дарують очки суперникам Геннадій Ткачук. Сказав, якщо козятинські ветерани футболу назвали свою команду «Моноліт», то я повинен їх підтримати. Перед початком гри він погодив з гравцями якої вони повинні дотримуватися тактики на майданчику. Вона полягала в тому, щоб позбавити технічних гостей розігрувати м’яч повним складом на половині поля господарів. Щоб цього не сталось, один гравець «Моноліта» має висуватися вперед та відтягувати на себе гравця суперника, а при нагоді отримати з зони захисту м’яч і йти на ворота ветеранів Сквири.

Тактика повністю виправдала себе. До кінця першого тайму господарі забили у ворота суперника 3-и сухі м’ячі.

В перерві на відпочинок гравці Сквири стали радитись, яку їм тактику застосувати, щоб переломити хід гри. Погодили тактик навіть з запасом.

З перших хвилин другого тайму сквирянам вдалося перевести гру на половину майданчика господарів. Атаки слідували одна за одною та дива воротарської майстерності творив у рамці страж воріт «Моноліта» Іван Ромашкан.

Витримав тиск команди гостей господарям на 9 хвилині другого тайму вдалася триходівка. І арбітр зустрічі Віктор Обущак зафіксував четверте взяття воріт.

Після четвертого голу Ветерани Сквири вирішили атакувати у 5 польових гравців та отримав 5-й м’яч у свої ворота знов перейшли на схему 4+1. Шостий і сьомий м’яч були наслідком втоми гравців Свари. Вони, як справжні майстри своєї справи йшли вперед щоб забити і таки досягли свого. Хотіли забити ще, тільки ветерани «Моноліта» знов зробили рахунок з перевагою у 7 м’ячів. Красива перемога над лідером чемпіонату. Чому раніше не можна було зібратися саме таким складом, 8:1 на користь ветеранів «Моноліта»

Читайте також:

Програли 4:7 та рахунок не по грі

Пам'яті Леоніда Хрищенюка: в Зозулинцях провели благодійний турнір з волейболу

З Літина наші дівчата привезли срібні нагороди, у чемпіонаті хлопців півфінали

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up