Ветерани «Моноліта» стали срібними призерами турніру

Ветерани «Моноліта» стали срібними призерами турніру
  • У неділю, 26 червня, в Бердичеві на стадіоні «Прогрес» пройшов турнір ветеранів з футболу 40+ на підтримку ЗСУ.
  • В змаганнях взяли участь шість команд Вінницької та Житомирської областей. За жеребом команди були розбиті на дві групи. До групи «А» увійшли «Моноліт» (Козятин), «Ветеран» (Бердичів) та «Промінь» (Глухівці). Групу «В» склали ФК «Попільня», «Технофон» (Любар) та «Зоря» (Романів).

У першій своїй грі «Моноліт» розписав бойову нічию з «Ветераном» з Бердичева. Основний час матчу завершився з рахунком 1:1. За регламентом змагань при нічийних результатах команди пробивали пенальті. За «Моноліт» пробивали одинадцятиметрові Олександр Шевчук, Олександр Корчагін та Володимир Тучак. У футбольній лотереї фортуна посміхнулася козятинським футболістам. Вони перемогли ветеранів Бердичева з рахунком 2:1.

У групі «В» футболісти з Попільні виграли у своїх ровесників з Любара з рахунком 2:0 і зіграли суху нічию 0:0 з командою з Романова. Пенальті краще пробили футболісти Попільні і це їм гарантувало вихід до фіналу чотирьох з першого місця.

У групі «А» без забитих м’ячів пройшла гра між «Променем» та «Ветераном». Пенальті краще пробили футболісти Глуховець. У заключній грі групи «А» «Моноліт» грав з «Променем» і знову — нічия. Монолітовці забили з точки всі три м’ячі і вийшли до четвірки кращих команд турніру з першого місця. В останній грі групи «В» лише в післяматчевих пенальті любарський «Технофон» переміг команду з Романіва.

Відео дня

Півфінальних ігор на цьому благодійному турнірі організатори змагань не проводили. Команди, які в своїх групах зайняли треті місця, розіграли п’яте-шосте місце. Команди які в групах фінішували другими, розіграли 3–4 місце і переможці груп визначали кращу команду турніру.

За 5–6 місце змагалися команди Бердичева та Романіва і знов — нічия. Після пробиття 11-метрових бердичівляни фінішували пятими. В грі за 3–4 місце любарці з рахунком 1:0 перемогли «Промінь» з Глуховець. У грі за перше–друге місце між «Монолітом» та ФК «Попільня» основний час завершився нулями на табло. А в футбольній лотереї кращими були ветерани з Попільні.

Якщо підводити підсумки, то всі матчі пройшли в запеклій боротьбі, про що й свідчить результат. З дев’яти проведених ігор тільки два матчі були результативними, це свідчить, що ніхто не хотів поступатися. В такому ключі проходять майже всі ігри ветеранів. Битва на зеленому газоні, а після гри футболісти, як рідні брати вітають одні одних за коректну гру на полі. Так було й на цьому турнірі.

Читайте також:

У молодих — перемогла дружба, у змаганні ветеранів була справжня заруба

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up