Ветерани «Моноліта» виїзну зустріч грали ослабленим складом та зіграли внічию

Ветерани «Моноліта» виїзну зустріч грали ослабленим складом та зіграли внічию
  • В суботу, 26 лютого в чемпіонаті Житомирської області з міні футболу був зіграний ІХ тур серед ветеранських команд 40+. Ветерани ФК «Моноліт» проводили свій поєдинок в Попільні.
  • Як проходила гра у нашій розповіді

На виїзну гру монолітовці поїхали без основного голкіпера Івана Ромашкана. Його у воротах замінив голова Козятинської федерації футболу Олександр Шевчук.

 Почали гру ветерани «Моноліт» дуже добре. Стараннями Сергія Ткача на початку зустрічі гості повели в рахунку. Проте на 10-у хвилині матчу прикру травму отримав Олександр Порхун і вибув з команди до кінця гри. Господарі майданчика в такій ситуації спочатку зрівняли рахунок, а ближче до завершення першого тайму вийшли вперед. На відпочинок між таймами ветерани ФК Попільні  вигравали у футболістів Козятина з рахунком 2:1

В другій 25-ти хвилинці спочатку господарі відзначились забитими м’ячами довівши перевагу в рахунку до 3-х м’ячів. Та Павло Занюк змінив рахунок на 4:2. При рахунку 4:2 монолітовці знов заграли з вогником. Вони добре захищалися, а коли заволодівали м’ячем то намагалися проводити атаки у швидких відривах. Спочатку Сергій Ткач відзначився дублем чим скоротив відставання козятинців  в рахунку до мінімуму, а під кінець тайму Дмитро Ліпський зрівняв рахунок змінивши його на 4:4. Отже, як підсумок бойова нічия за яку ветерани «Моноліта» в турнірну таблицю добавили очко.    

Відео дня

В паралельному матчі чемпіонату Житомирської області серед ветеранів 40+ команда Ружинської територіальної громади «Ружин»  на виїзді здобула непросту, вольову перемогу з рахунком 4-5 в матчі з командою «Сквира», а команда «Володарка» з Володарки була в цей день вільною від ігор.

Читайте ще:

В Козятині з’їхалися еліта волейбольної ліги Поділля

У Самгородку грали у волейбол на підтримку Збройних Сил України. Зібрали більше 5 тисяч гривень

Ветерани «Моноліта» показали гру після екватора змагань. «Локомотив» — має срібло

Козятинські волейболістки — срібні призери області

Як наші баскетболісти зіграли у чемпіонатах області

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up