Ветерани «Моноліта» впевнено перемогли команду з Баранівки (РЕПОРТАЖ)

Ветерани «Моноліта» впевнено перемогли команду з Баранівки (РЕПОРТАЖ)

На вихідні третього тижня липня поновився чемпіонат ветеранів 40+. До ветеранів «Моноліта» приїхали ветерани ФК «Баранівка» Це була перша гра другого кола чемпіонату Житомирської області серед ветеранів.

Гра почалася під диктовку гравців «Моноліта». Вони відразу затисли гравців в білій формі на їхній половині поля. Тільки реалізувати свою значну перевагу в швидкий забитий м’яч ветеранам «Моноліта» на початку зустрічі не судилося. Десь з хвилини 10-ї першого тайму баранівчани перемістили гру ближче до центру поля і стали робити вилазки до володінь стража воріт «Моноліта». В одній такій атаці нападник біло-чорних Олег Кучер ударом з центральної зони відкрив рахунок в матчі.

Після забитого м’яча ініціатива у володінні м’ячем перейшла до гостей. Вони швидкими переміщеннями створювали вільні зони. Тільки запалу вистачало баранівцям тільки до карного майданчика темно синіх. Така гра тривала близько 10 хвилин. Потім ветерани «Моноліта» ситуацію на полі знову взяли під свій контроль. А під завісу першого тайму прострільну передачу з правого флангу ефектним ударом головою забив Дмитро Шпилька. З таким рахунком команди пішли на відпочинок.

У другій ветеранській тридцяти п’яти хвилинці спочатку Дмитро Шутов примудрився поцілити в кут воріт ударом коліна. Господарі поля мали забивати втретє та не скористалися моментом для взяття воріт. Моментально спрацювало футбольне правило. Не забиваєш у ворота суперника сам, то чекай неприємностей у власних воротах. Гості провели контратаку, яку розіграли як по конспектах Великого тренера Валерія Лобановського. Передача з зони лівого аутсайда на набігаючого партнера і рахунок в матчі знов став нічийним. 

Відео дня

Тільки рахунок 2:2 протримався недовго. Гості в своєму карному майданчику порушили правила і рефері матчу вказав на точку. Дмитро Шпилька не дав жодного шансу голкіперу взяти удар з одинадцятиметрової позначки.

Четвертий м’яч на рахунку Віталія Стадніка.

Коли перевага ветеранів «Моноліта» сягала двох м’ячів, потішив не багаточисленних любителів футболу,  сімка господарів Нхага Колінс, якого по дружньому називають в команді Коля. Виходець з Африки спілкується з партнерами чистою українською мовою. Це приклад для тих, хто довгий час живе в Україні і демонстративно спілкується виключно мовою агресора. Нхага не тільки технічний футболіст, а патріот держави, яка стала для нього Батьківщиною.

За декілька хвилин до завершення матчу Дмитро Шутов оформив дубль і тим самим встановив рахунок 5:2. Це був остаточний рахунок в матчі.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up