Ветеранська команда «Моноліт» – чемпіон Вінницької області з футзалу!

Ветеранська команда «Моноліт» – чемпіон Вінницької області з футзалу!
Олександр Шевчук з кубком обласної першості серед ветеранських команд

Протягом двох тижнів 10 футбольних колективів Вінницької області боролися за чемпіонство серед ветеранів у відкритому чемпіонаті області з футзалу. Щоб визначити переможця, знадобилося провести змагання в три тури. 

На першому етапі змагань, який проходив у Літині та Тростянці 13–14 березня, козятинчани брали участь у групі «А». В ній крім «Моноліта» виступали команди «Біофарм» Літин, ФК Хмільник, ФК Шаргород. Ще одну четвірку команд, які грали в Тростянці склали «Патріот» з Тульчина, «Цукровик» (Бершадський р-н), «Металлист» з Тростянця та «Ветеран» з Чернівців.

За регламентом змагань до наступного етапу проходили 4-и команди з кожної групи. Знаючи, що до другого туру проходять всі учасники, перший етап деякі команди використали як знайомство з майбутніми суперниками. Одні колективи грали у відкритий футбол, деякі команди зіграли тактично, не бажаючи з початку турніру розкривали в повній мірі свої карти

Другий тур проходив також у Літині та Тростянці 20–21 березня. За жеребом компанію «Моноліту» склали футболісти з тростянецької команди «Металлист», бершадський «Цукровик» та «Дністер» із Серебрії. Дністряни з якоїсь причини на другий етап змагань в Тростянець не приїхали. Перемігши обох суперників,монолітовці до фіналу шести вийшли з першого місця. У Літині грали місцевий «Біофарм», тульчинський «Патріот», ФК Хмільник, та «Борівка» Чернівецький р-н.

Відео дня

За підсумками 2-го етапу утворилася фінальна шістка команд, серед яких у п’ятницю, 26 березня, у Вінниці в манежі «Колос» визначали переможця та призерів змагань.

До першої трійки за жеребом увійшли наш «Моноліт», «Ветеран» Чернівці, і «Металлист» Тростянець. До другої трійки увійшли «Цукровик» Бершадський р-н. «Патріот» Тульчин та ФК Хмільник.

В першій грі фіналу наші земляки зіграли внічию 1:1 з «Ветераном» з Чернівців. В другій грі чернівчани завдали поразку металістам з рахунком 6:1 Тож в заключній грі малого фіналу «Моноліту» щоб змагатися за перше місце потрібно було у тростянчан вигравати з різницею в 6 м’ячів. І наші земляки зробили це! Рахунок матчу 8:1 на користь «Моноліта». Таким чином наші земляки гарантував собі перше місце в групі і чекали суперника з іншої групи малого фіналу. Суперником Козятинської команди став «Патріот» з Тульчина, який посів перше місце у своїй трійці. Здолавши останнього суперника з рахунком 2:1, ветерани «Моноліта» стали чемпіонами області 2021 з футзалу. Їхні суперники футболісти «Патріот» Тульчин стали володарями срібних нагород. Тож вітаємо з перемогою козятинських футболістів ветеранів.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергей Заичко

    Молодці!
    Так і надалі тримати статус переможця)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 14:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up