Визначилися півфіналісти у міні-футболі

Визначилися півфіналісти у міні-футболі

У минулі вихідні проходили 26 районні сільські спортивні ігри з міні-футболу. Або ще, як його називають, футзал. Присвячені вони 95-й річниці утворення Козятинщини.

Як повідомив газеті “RIA-Козятин” завідуючий козятинським районним сектором молоді та спорту  Валерій Швець, в змаганнях взяли участь 17 сільських футбольних колективів. Вони були розбиті на чотири групи. До групи А ввійшли Самгородок, Пляхова, Махаринці, с. Козятин, Перемога. До групи В — Глухівці, Сокілець, Михайлин, Білопілля. Групу С склали Сестринівка, Бродецьке, Кашперівка, Йосипівка. І до групи D ввійшли команди Махнівки, Зозулинець, Кордишівки, Безименної.

За результатами зональних змагань у групах А, В, до півфінальної частини змагань пройшли команди Самгордка, с. Козятин, Глухівець і Білопілля. У групах С і D до півфінальної частини змагань пройшли команди Сестринівки, Бродецького, Махнівки та Безіменної. Отже, до першої четвірки півфіналістів потрапили Самгородок, Білопілля, Сестринівка і Безіменне. Друга четвірка півфіналістів складатиметься із команд с. Козятин, Глуховець, Бродецького та Махнівки.

Відео дня

Ігри відбудуться 3 лютого, початок матчів о 9.30 у спортзалі залізничного училища.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up