Калинівський «Ягуар» на кубкову гру з «Локомотивом» не приїхав. Що скажуть у федерації?

Калинівський «Ягуар» на кубкову гру з «Локомотивом» не приїхав. Що скажуть у федерації?
Футболісти «Локоматива» вийшли на поле двома складами і грали із задоволенням

У п’ятницю, 21 серпня, на стадіоні «Локомотив» мала відбутися кубкова гра у відповідь між місцевим «Локомотивом» та Калинівським «Ягуаром». Але калинівчани не приїхали, бо в них були інші плани. 

Обидві команди виступають у чемпіонаті та кубку Калинівського району. Гра в Калинівці на початку місяця завершилась перемогою господарів поля. Вирішивши, що справу зроблено і їм не загрожує технічна поразка 0:3, ягуарівці поїхали на західний кордон України взяти участь у Міжнародному турнірі, попередивши обласну федерацію футболу за день до матчу в Козятині.

А як регламент? Як чесна боротьба за трофей? З цими питаннями ми звернулися до начальника ФК «Локомотив» Володимира Добржанського.

—Це просто неповага до самого футболу, – каже футбольний наставник. – Такі речі не робляться за один день. Ягуарівці будуть брати у турнірі до кінця серпня. Номери для житла команди бронювалися ж не вчора. Вони про це знали раніше, тільки ні нас, ні федерацію футболу вони завчасно не попередили.

Відео дня

Мені шкода гравців «Локомотива». Сьогодні ми зібралися сильним складом. Хотіли показати прихильникам нашої команди видовищний футбол. Хлопці засмутилися, коли побачили, як покидає стадіон вболівальницька братія.

—Так ви ж вийшли на футбольне поле двома складами «Локомотива»...

—Так.  Ми вийшли на поле, але гра між собою для багатьох не цікава, тому й розійшлися любителі футболу. – каже пан Володимир

Футбол все таки був

Іншої думки були самі футболісти. Розділившись на синіх та жовтих, команда залізничників рушила на перегон першого тайму. Він пройшов, у рівній боротьбі з перемінним успіхом. Забили сині, жовті відповіли, а сині ще раз забили. При рахунку 2:1 чи 1:2 (то вже залежить, хто вболівав за яку команду) футболісти пішли на перерву..

Подача кутового на ворота синіх

З початку 2-го тайму сині збільшили свою перевагу в рахунку до 3-ох м’ячів. Тільки за якихось 6 хвалин гравці в жовтих манішках розрив у рахунку ліквідували.

Поки м'яч за воротами, можна й відпочити

Після рахунку 4:4 любителі футболу побачили ще 5 забитих м’ячів. «Локомотив» було не спинити. Вони продовжували забивати в ворота м’ячі, коли арбітр у полі «надавив на гальма». Щоправда 14-й гол не зарахували, тому що він був забитий не за футбольними правилами, а після фінального свистка рефері. В підсумку 9:4 – переміг футбол!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач

    вай
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up