Якби так грали, як на фініші чемпіонату, то й чемпіонами могли стати

Якби так грали, як на фініші чемпіонату, то й чемпіонами могли стати
  • Гарна гра. У неділю, 5-го березня, ветерани ФК «Моноліт» у манежі стадіону «Локомотив» грали заключну гру чемпіонату Житомирської області з мініфутболу серед ветеранів 40+.
  • Їхніми суперниками була команда «Володарка» з Володарки 

Козятинці вийшли на гру майже оптимальним складом. У воротах команди господарів знов з’явився Іван Ромашкан, а Олександр Шевчук, який захищав ворота ветеранів «Моноліта», рукавички голкіпера змінив на свисток арбітра.

Із самого початку гри господарі майданчика захопили ініціативу. Тільки за тактикою монолітовців суперник мав більше за них рухатися і менше ігрового часу володіти м’ячем.

Таку тактику з командою «Володарка» запропонував Геннадій Ткачук, він третю гру поспіль є консультантом команди. Він це робить за власної ініціативи і працює з командою на добровільних засадах. 

Відео дня

Заради справедливості слід зазначити, що за підбором гравців команда «Моноліт» майстерніша від команди суперника. Господарі майданчика не форсували подій, але гол назрівав. На кінець першого тайму команда міста залізничників вела в рахунку 2:0.

У другій 25-хвилинці господарі майданчика забили у ворота «Володарки» ще чотири м’ячі та пропустили від команди гостей гол престижу. Фінальний свисток арбітра зустрічі зафіксував перемогу ветеранів «Моноліта» з рахунком 6:1. Голи в цій грі забивали: три — Дмитро Ліпський, Дмитро Шутов відзначився дублем і один м’яч забив Павло Занюк.

Фінальний свисток Олександра Шевчука сповістив не тільки про кінець гри між «Монолітом» і «Володаркою», а й про завершення зимового чемпіонату з мініфутболу. 

Крім гри в Козятині проходили й інші матчі. Команда «Попільня» на своєму майданчику мінімально поступилася з рахунком 4:5 ветеранам Сквири, а команда Ружина забила п’ять сухих м’ячів тій же «Володарці».

У чемпіонаті залишився всього один не зіграний матч «Ружин» - «Попільня», який відбудеться наступної неділі. Після цього остаточно буде визначено переможців та призерів змагань.

Якщо підводити підсумки чемпіонату, то на думку козятинських любителів футболу, якби наша команда постійно грала тим складом, яким грала два останніх матчі на своєму майданчику, то вона могла претендувати б на чемпіонство.

Читайте також:

Наш Дмитро Коріняк став одноосібним переможцем чемпіонату шахів

Козятинчанки — бронзові призери області з волейболу

Глухівчани стали срібними призерами районного етапу Гімназіади з волейболу

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up