З нагоди Дня Незалежності України у Козятині змагалися шахісти. Переможці

З нагоди Дня Незалежності України у Козятині змагалися шахісти. Переможці
  • У суботу, 20 серпня 2022 року у Козятинському центрі дитячої та юнацької творчості відбувся шаховий турнір серед дорослих та юних шахістів-розрядників Козятина з нагоди Дня Незалежності України
  • Розповідаємо про переможців турніру

Як йдеться на сторінці СПОРТИВНА КОЗЯТИНЩИНА, у змаганні взяли участь 9 гравців: 3 дорослих і 6 юних шахістів. Турнір проводився за швейцарською системою в 8 турів. Контроль часу - 10 хвилин + 5 секунд кожному учаснику на партію.

Перше місце завоював ветеран Володимир Закорчевний. Друге місце виборов КМС Олександр Іонов. Третє місце здобув юний чемпіон Михайло Співаченко. Призерами серед юнаків стали Владислав Наровецький, Андрій Омельчук і Олександр Хомюк.

Відео дня

— Переможці змагання отримали медалі від Козятинського відділу фізичної культури і спорту, всі учасники - солодощі від Козятинської шахової федерації. Нагороджував призерів Ставнійчук Юрій Велика подяка організаторам змагання! Вітаємо дорослих і юних шахістів з участю та успішним виступом у шаховому турнірі, бажаємо їм нових досягнень і перемог, — підсумував голова Козятинської шахової федерації Олександр Іонов. 

Читайте також:

У Глухівцях відкрили шахову школу «Біле чорне»

Козятинський «Локомотив» здобув перемогу з футзалу на підтримку ЗСУ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up