Замість бутс і футболок вбралися в берці та форму «хакі», а діти футболісти провели святковий турнір

Замість бутс і футболок вбралися в берці та форму «хакі», а діти футболісти провели святковий турнір
  • У п’ятницю, 29 квітня в Махнівці відбулося футбольне свято.
  • Саме цього дня у 1992 році збірна України зіграла свій офіційний матч у формі національного прапора.
  • З того дня в Україні стали відмічати День Всеукраїнського футболу. Зараз війна, дорослі футболісти пішли боронити Україну доручивши продовжити традиції футболістам дітям

На стадіоні “Колос” зібралися футболісти двох вікових груп 2009-2010 та 2012-2013 року народження команд ДЮСШ Махнівка та Козятинського Локомотива. Вони в форматі 8 +1 провели святковий турнір. Спочатку на футбольне поле вийшли футболісти старшої вікової групи. Слід відзначити, що цей турнір був організований лише для підтримки спортивної форми футболістів і хоч трохи повернути дорослих від стресової ситуації до більш нормального ритму життя адже в Махнівці були батьки футболістів переселенців. Тільки коли є гра то є результат.

В категорії старших футболістів та футболісток команди виступали змішаними складами. Впевнену перемогу в цьому матчі здобули господарі поля з рахунком 5:0 Хет Триком відзначилась Яна Антонюк хорошу гру показав Володимир Мосюйда.

Відео дня

В молодшій групі також сильнішими на футбольному полі були гравці Махнівки. Результат матчу 4:2.

Привітали з святом футболу дитячі колективи володар Кубка Вінницької області гравці “Моноліта”. Вони з тренером команди Павлом Луцюком та начальником команди Геннадієм Ткачуком написали наступне:

«Сьогодні свято українського футболу  і ми його  зустрічаємо в строю, але прийде той час, коли ми знову прийдемо на  цікаву гру Футбол, звичайно, добра справа!

Для молодих людей забава…

Та й для старих у злую днину

Це – щирих радощів година.  

Ми переможемо в війні, а потім і в футбол у мирні дні.

ФК “Моноліт” вас всіх вітає і миру як і всі чекає. (Керівництво клубу і гравці команди, які здобули кубок області в 2021 році на даний час грають у футбол в формі кольору хакі, змінивши бутси на берці і наше рішення боронити країну, і щоб розвивався дитячий футбол. Підтримано всім особовим складом згідно громадянського обов’язку зі  зброєю в руках  з перших днів війни. Наказ один — повернутися всім живими і після перемоги зустрітися на стадіоні»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up