Завершились змагання районних сільських спортивних ігор Козятинщини з волейболу

Завершились змагання районних сільських спортивних ігор Козятинщини з волейболу

Завершились змагання районних сільських спортивних ігор Козятинщини з волейболу серед чоловіків, в яких брали участь 14 команд територіальних громад.

До фінальної четвірки "пробились" команди Бродецького, Зозулинець, Махаринець та Самгородка. Фінал виявився досить захопливим та видовищним. У грі за третє місце зозулинчани переграли самгородоцьку команду, а у грі за перше місце волейболісти Бродецького здобули перемогу у досить потужної та мобільної команди Махаринець.

12 лютого також фінішували районні сільські спортивні ігри Козятинщини з волейболу серед жіночих команд. Шість спортивних колективів з Білопілля, Глуховець, Дубових Махаринець, Журбинець, Непедівки та Сестринівки зустрілись у півфінальних іграх. на попередньому етапі змагань вибули команди Бродецького, Перемоги і Махаринець. 
До фіналу змагань не пройшли глуховецькі та білопільські дівчата. За третю сходинку п'єдесталу досвідчена команда Журбинець переграла не менш досвідчених волейболісток з Непедівки. У спортивному двобої за перше місце сестринівські майстрині волейбольного м'яча взяли гору над командою Дубових Махаринець.

Вітаємо чемпіонів та призерів районної Спартакіади!

Відео дня

За інформацією сайту Козятинської районної ради.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up