Завершилось перше коло чемпіонату області з футболу. Підводимо підсумки

Завершилось перше коло чемпіонату області з футболу. Підводимо підсумки
  • В суботу, 19 листопада фінішувало перше коло чемпіонату Вінницької області серед аматорів. Обидві наші команди свої матчі мали проводи в гостях.
  • «Промінь» Глухівці мав зіграти з «Феніксом» з Ганнополя, а ФК «Локомотив» чекали в Хоньківцях, тільки обидві наші команди на ігри 9-го туру не поїхали.

На екваторі обласної першості впевнено лідирують Вінницький «Яско» та «Орлівка» з Орлівки. Ці два колективи набрали по 24 очки з 27 можливих «Яско» спіткнувся в першому турі з «Горизонтом» 2:3, а «Орлівка» в другому турі на власному полі поступилася 1:3 «Яско». У наших команд скромніші результати. «Промінь» з Глуховець вдало розпочав чемпіонат перемігши ВДЮСШ 3:0 і був близьким до нічиєї в другому турі з 11 разовим чемпіоном вінницької області «Поділлям» з Кирнасівки. Рахунок тої зустрічі 3:4 на користь на користь гостей. На початку жовтня майже половину команди глухівчан підкосила простуда. В Ладижин команда поїхала ослабленим складом і поступилася з рахунком 6:1. В четвертому турі Глухівчани зіграли внічию з нашим «Локомотивом» Гра з «Яско» буде в пам’яті нашої команди ще довго тому, що «Промінь» в тій зустрічі встановив антирекорд чемпіонату програвши 15:1. В решті решт «Промінь» перестав вірити в свої сили. А на гру останнього туру команда не поїхала і фінішував з чотирма очками на не звичному для себе місці. Передостанній рядок в турнірній таблиці це не той результат на який здатна команда з таким потенціалом. В Глухівцях є гравці і спеціалісти, які знають причину в незапланованих втрат очок. Тож є надія, що після зимової паузи в чемпіонаті глухівчани будуть схожими на той «Промінь», який показував гру на початку чемпіонату.

Сила «Локомотива» в індивідуальній грі майже кожного футболіста. В грі один в один «Локомотив» за підбором виконавців поступається обом лідерам чемпіонату, можливо «Горизонту» та «Поділлю». А от командна гра «Локомотива» одна з найгірших. До активу вони можуть занести нічию 1:1 з «Променем» Добре грали в Ладижині, але програли 2:1 і вдома 1:3 поступилися «Яско» Команда завершила перше коло з одним очком і пішла на зимові канікули на останньому місці. У 8-и іграх «Локомотив» забив у ворота суперників 6 м’ячів і 26 пропустив у власні ворота. Ще 3-и м’ячі команді нарахували за технічну поразку, як неявку на гру. Щодо забитих і пропущених м’ячів «Локомотива» то це не самий гірший показник чемпіонату. Тільки мова не про те, а неявку команди у Хонківці.

Відео дня

«Промінь», що вони не приїдуть на гру останнього туру попередили свого суперника заздалегідь.Неявка на гру це ганебне явище в футболі, але коли команда має фінансові труднощі і не вирішує турнірних завдань то може порушити регламент і статут. Її покарають технічною поразкою 0:3 і тільки. Неявка «Локомотива» призвела до розчарувань в стані суперника. Там готувалися до матчу до останнього. Тренер команди Ігор Козак на своїй сторінці фейсбук написав.

— Завтра приймаємо Локомотив Козятин!! Заключний матч 1-го кола 13–00!! Ідемо з самого ранку допомогти підготувати стадіон!! Вперед до Перемоги!!

В Хоньківцях з самого ранку до матчу готують поле і тут, як грім серед ясного неба кажуть кидайте готувати поле тому, що Козятин у Хоньківці не їде. Уявляєте, в якому стані фанати «Горизонта» футбол для любителів футболу і вони хочуть, щоб футболісти поважали свого глядача, а не вирішували підкилимно фінансові чи турнірні питання

Читайте також:

«Локомотив» і «Яско» подарували козятинським вболівальникам красивий футбол

Кінцівка матчу була грубою, а суддя втомився виписувати гравцям картки

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ігор Козак

    Це-Правда… це не по Спортивному…

keyboard_arrow_up