Змагання з карате: 14 призових місць!

Змагання з карате: 14 призових місць!

Квітень розпочався у команди “СК ТАКО м. Козятин” відкритим чемпіонатом

Житомирської області з карате кіокушинкай. Змагання проходили у Новоград-Волинському. Учасниками стали 450 спортсменів з Житомирської, Вінницької, Одеської, Волинської, Рівненської, Хмельницької, Київської та Закарпатської областей.

Як повідомив газеті “RIA-Козятин” тренер Дмитро Живчик, за результатами змагань козятинська команда виборола 14 медалей. Шість перших місць отримали Лєна Данчук, Денис Ващевський, Марія Сокольвак, Марія Біда, Анастасія Тарасюк, Кіра Костюк. Срібло у Олександра Живчика, Нікіти Яроша, Тимофія Кацана, Юлії Свідерської. На третьому призовому місці: Андрій Маліновський, Каріна Нестеренко, Іванна Кідалова, Данило Качківський.

— Від імені тренерського складу СК ТАКО, щиро дякуємо  організаторам за запрошення та за гарну організацію турніру, Осу!, — каже Дмитро Живчик.

Відео дня

У свою чергу вітаємо пана Дмитра з такими гарними результатами, а його вихованцям бажаємо подальших перемог, долати всі труднощі і виклики сьогодення, залишатися справжніми, завжди веселими, гарними людьми, від яких відчуваєш таку енергію, яка аж переливає через край.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:29 Вручили державні нагороди родинам загиблих військових Козятинської громади photo_camera 15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up