Продовження історії Тузі, якого 4 місяці тому порубав нелюд

Продовження історії Тузі, якого 4 місяці тому порубав нелюд
  • Ми вже повідомляли про улюбленця дітвори, песика по кличці Тузя, який 31 січня потрапив у халепу.
  • Його порубав ріжучим предметом далекий сусід.
  • Чотири місяці знадобилося, щоб в собаки загоїлись рани. За місяць-два вони затянуться і Тузя знов піде до дітей

У Тузі своя історія. Зовсім маленьким він причалапав звідкись до будинку, який вже четвертий рік вважає своїм. З’явився він на світ Божий мабуть у багатодітній родині, бо з самого малечку рвався до дітей. Щоб повернути собача власникам нові господарі заблукавшого песика запитували близьких і дальніх сусідів, в кого пропало собаченя. Ніхто не відгукнувся. Було навіть, що його маленьким колядники вечором забрали з собою. А ранком наступного дня діти принесли його на руках, впустили у подвір’я і побігли. Скоріше всього побігли додому, щоб відрапортувати батькам, що песика залишили там, де взяли.

Дитяча компанія для нього, як бальзам на душу. Інколи він ранком проводив дітей до школи, навіть  чекав їх, коли вони будуть йти зі школи додому. Тільки 31 січня, було якось по іншому. В той день песик пішов з господарем до автобусної зупинки, що на розі вулиці Червона калина. Поки чоловік вирішував справи по роботі Тузя побіг вулицею в пошуках пригод.

Відео дня

Коли господар улюбленця дітвори повернувся додому, то біля власних воріт побачив на свіжому снігу краплі крові. Кров’яні плями виднілися в сторону двору і в сторону вулиці, звідки переляканий собака прибіг. Зайшовши в подвір’я чоловік побачив біля дверей будинку закривавленого Тузю. Собака був у такому стресовому стані, що навіть перелякався господаря і забився в куток.

Як виявилося пізніше, нелюд умудрився здерти з живої тварини шкіру з половини спини, тричі рубанув йому стегно, прорізавши артерію.

Перше, що прийшло в голову — собака загине від втрати крові, адже кривава стежка, як з пульверизатора тягнулася до подвір’я тваринного мясника.

На всякий випадок господар поїхав до ветаптеки. Після розповіді і порад за неможливістю доставки собаку у клініку, було прийнято рішення, обробити рани йодомарином та присипкою, колоти знеболюючі, вітаміни і антибіотики та надіятися на Божу допомогу. Скоріше всього Господь допоміг молодому собаці одужати. Ознаки життя Тузя став подавати за днів три. З того часу почалися дні виздоровлення.

Але ж це Тузя він без пригод не може, навіть у такому стані.

Десь через тижнів два, коли ветлікар прийшов робити процедури, то забув закрити за собою калітку. Коли він все приготував, вийшов робити собаці процедури Тузі не було не тільки в будці, а й у дворі.

Знайшли його біля воріт багатодітної родини. Можливо, він прийшов до дітей, а ті перелякалися, в якому він стані і закрили ворота. Можливо, ворота були закриті, ще до того, коли туди Тузя причалапав, невідомо. Після недовгих умовлянь він мабуть, погодився на ін’єкції і процедури, і поплентався додому

З тих пір пройшло без 2-х днів 4 місяці. Тузя майже повністю одужав, ще волосяним покривом не покрилася маленька ділянка на стегні.

Весь цей час песик був вдома. Здавалося, що щось змінилося в його собачій душі і до компанії дітей він буде байдужим.Та ні в ніч на 28 травня Тузя під парканом зробив лаз і на декілька днів знов подався до компанії дітей.

Сусіди кажуть, коли у нього натура така, то його потрібно було прив'язати на ланцюг. Пробували, завиває так жалібно, що за душу бере і господарі знімають його з прив'язу.




 

.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Моя Европа

    Не даремно Є6ане сміття рве на шматки мінами і бомбами бо більшість біосміття !!! Потрібно відповідати шкодою на шкоду! Ніякої тюрьми і тощо!  Порубав , порубати пі6араса і так далі

keyboard_arrow_up