Пасхальні візерунки центру інноваційного розвитку дитини "Easy English"

Пасхальні візерунки  центру інноваційного розвитку дитини "Easy English"

Творчий конкурс "Пасхальні візерунки" від "Easy English"

Черговий конкурс малюнків-поробок, ініційований центром розвитку дитини, набирає обертів. Цього разу він складається з двох частин: "домашнє завдання" та роботи на майстер-класах на базі центру.

Так протягом минулого тижня на шість безкоштовних майстер-класів із задаволенням прийшло близька сорока дітей мікрорайону училища.

Діти із захопленням виготовляли поробки в стилі українських традицій писанкарства, щоправда, на дерев'яних яйцях, але за допомогою декорування квілінгом, ліпленням та розпису-витинанки. Таке рукоділля дозволило їм не лише взяти участь у конкурсі, але й порадувати рідних подарунками до Великодня.

Відео дня

Декорування писанок не обійшлося і без патріотичної тематики. Деякі з батьків дітей наразі захищають Україну в зоні АТО. На жаль, ця тема особисто стосується і керівника творчих гуртків центру та майстер-класів Юлії Дуки, чоловік якої воює на сході. За словами дітей, вона добра, щира та позитивна вчителька. І дійсно, Юлія Павлівна за час роботи в центрі отримала довіру та захоплення від дітей та колег по роботі. За словами самої ж пані Юлії: "мої вихованці завжди випромінюють позитивну енергію, тому робота з ними змушує забувати про все, стираючи будь-які негативні бар'єри".

Отже, конкурс триває до наступної середи, 19 квітня. Приносьте свої роботи в редакцію газети "RІА-Козятин" (вул. Незалежності, 39), або в центр інноваційного розвитку дитини "Easy English" (вул. Перемоги, 41, 2-й поверх)

Переможців чекають призи, а всі роботи будуть передані нашим захисникам. Україна - це всі ми разом!

Клуб журналістики "Веселковий Козятин"  центру інноваційного розвитку дитини "Easy English".

Конкурсні роботи:

Денис Шевчук, 7 років

Діана Слободяник, 8 років

Софія Драпій, 7 років

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up