Де у Вінниці можна одружитися за добу та скільки це коштує?

Де у Вінниці можна одружитися за добу та скільки це коштує?

Поки що офіційних локацій, де наречені зможуть побратися за 24 години, чотири. Найпершій парі це коштувало усього 85 копійок, а от наступним парам за виїзну церемонію доведеться заплатити до 2000 гривень. Детальніше - у матеріалі  

Ще у четвер Андрій та Владислава подавали заяву до РАЦСу, а у п’ятницу стали чоловіком та дружиною. Це перша пара у місті, яка скористалася послугою «Одруження за 24 години». Вони заплатили лише за вартість самої послуги — 85 копійок. Усім іншим це коштуватиме дорожче — Прийшли в РАЦС, а нам раптом кажуть про приємну звістку: є можливість оформити шлюб за одну добу. Ми погодилися. Наш вибір був обдуманий, це не спонтанно робилося. Хоча для родичів це було неочікувано, але вони встигли підлаштуватися, — розповідає Андрій. «Подільський туристичний сервіс» — поки що єдине підприємство, яке організує бажаючим шлюб за 24 години. Виїзна церемонія, кажуть його працівники, може проходити у будь-якому куточку Вінниці.


Офіційних локацій — чотири. Це Вежа, старий трамвайчик, площа «Рошен» та міськрада. Пізніше цей список поповниться. Коштуватиме весільна церемонія до 2000 гривень.

Відео дня


Діана ГУЛБІАНІ
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up