Кохати чи бути коханою?

Кохати чи бути коханою?

Що вибирати жінці в стосунках, щоб не прогадати?

Коли чоловік любить сильніше

Якщо в парі жінка не кохає, то її буде гріти один той факт, що вона кохана. Якщо чоловік любить, то й букети даруватиме, і в кіно водитиме, і слова красиві буде говорити, і дивитися з захопленням, здавалося б, що ще треба для щастя. Але ми згадуємо не тих чоловіків, які все для нас робили, а тих, до яких самі відчували почуття. Людина — жива істота, й її життя втрачає сенс, якщо вона нічого не відчуває і не отримує емоцій. Можна будувати стосунки на одному коханні чоловіка до вас, але це самообман. У будь-якої людини є недоліки, але у коханих людей ці недоліки перетворюються в милі особливості, а у нелюбого чоловіка недоліки будуть тільки дратувати.

Жінка любить більше

Відео дня

Таким варіантом розвитку стосунків жінка заздалегідь прирікає себе на страждання. Ніколи не варто виправдовувати наплювацьке ставлення чоловіка. Якщо чоловік любить, то це видно, а якщо ви цього не відчуваєте, то значить він з вами, тому що йому зручно, або з якоїсь іншої причини, але не по любові. Деякі жінки все життя вибирають собі такий розвиток романів — вони жертвують багато чим заради чоловіка, терплячи всі його витівки і недоліки, пояснюючи це великою любов'ю. І тут справа в заниженій самооцінці, від якої треба терміново позбавлятися, інакше все життя так і будуть зустрічатися такі партнери.

Ті жінки, яким постійно трапляються погані чоловіки, самі їх притягують. Чоловік бачить, коли перед ним жінка, готова багатьом поступитися заради нього і починає цим користуватися.

Баланс кохання у стосунках

То віддавати кохання чи приймати? Важливо і те, і те, але без переборів. Будь-які стосунки — це трохи гра, і коли партнеру стає нудно, він байдужіє. Тому не давайте охолонути ні собі, ні своєму партнерові. На початку стосунків важливо, щоб у партнерів виник стійкий інтерес одне до одного, а потім вже, коли ви трохи притерлися, починай грати.

Не біжіть за першим покликом на зустріч, або взагалі несподівано її скасуйте, пропустіть один телефонний дзвінок від нього, затримайтеся з роботи, змусьте його трохи сумніватися в ваших почуттях до нього. Але робити це треба дуже акуратно, без переборів, користуючись методом батога й пряника. Зробили невелике відчуження, а потім знову станьте білою і пухнастою, покажіть йому, як сильно ви його любите.

Те ж саме і з вашим партнером, вибирайте такого чоловіка, який не твердить вам щогодини про кохання, а робить це рідко, але влучно. Мало, хто любить перебувати з чоловіком-ганчіркою, який, як собачка, готовий виконати будь-які прохання жінки. Набагато цікавіше будувати стосунки з чоловіком, який готовий з вами грати в гру під назвою кохання. Пам'ятаєте фразу: “Любов біжить від тих, хто женеться за нею, а тим, хто геть біжить, кидається на шию”. Усьому свій час, і ви обов'язково знайдете людину, якій з радістю будете дарувати своє кохання і у відповідь отримувати те ж саме!

Підготувала Катерина ЧЕКАЙ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up