Ознаки, що ви будете разом

Ознаки, що ви будете разом

Бути божевільним в коханні — одна з найбільш чарівних подій в нашому житті. Виникають питання, коли ви зустрічаєте когось нового: бути разом чи ні? Чи є він тим самим, чи ні? Ми сумісні? Ось п’ять ознак того, що це надовго.

1. Коли ви дозволяєте собі відкриватися, ви живете насправді. Є краса в прийнятті ваших недоліків. Якщо ви можете ділитися і відкривати свою душу, не відчуваючи критики, ця людина ваш охоронець.

2. Взаємна оцінка вимагає зрілого рівня довіри і поваги. Повага вимагає чесності. Найвірніша форма любові — це те, як ви ставитеся до партнера у стосунках. У цьому стані поваги ви можете ділитися речами, про які ви нікому не кажіть. Повагу зароблено. Коли ви перебуваєте у стосунках, що забезпечують безпеку і довіру, ви знайшли свою половину.

3. Ви не ревниві. У стосунках немає ревнощів, немає ніякої напруги для минулої невпевненості, тому що ви відчуваєте себе невимушено. Ви проводите час з друзями і окремо. Не існує напруженого контролю. Ви жадаєте бути одне з одним, але важливо мати свободу вираження і окремі інтереси.

Відео дня

«Невпевнені люди тільки затьмарюють ваше сонце, тому що вони ревнують вас до вашого денного світла і втомилися від своєї темряви», - Шеннон Л. Альдер

4. Ви смієтеся разом. Бути смішним — природно. Ви можете висміювати одне одного. Сміх завжди присутній у ваших стосунках. Якщо ви можете сміятися над собою зі своїм партнером, не стримуючи сарказму, у вас є щось особливе. Цим типам стосунків судилося бути вічними.

5. Ви підтримуєте одне одного. Ви розвиваєте одне одного в найкращі версії. Ви стаєте дослідниками і шукачами пригод, щоб знайти способи радіти одне з одним. Якщо ваші стосунки засновані на захопленні і натхненні одне одним, ви знайшли дорогоцінний камінь в своєму житті.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up