Що чоловіки люблять найбільше (але не скажуть вам)

Що чоловіки люблять найбільше (але не скажуть вам)

Ніжний дотик. У ньому міститься така сила, якою багато дружин нехтують або ще не розкрили її. Це так просто і так ніжно, що чоловіки навіть бояться про це просити. Вони ледь говорять про це, не хочуть здатися м'якими.

Сила ніжного дотику шкіра-до-шкіри — знак жіночого прийняття і схвалення. Коли жінка ніжно торкається до чоловіка, вона вселяє йому впевненість у собі, його світ змінюється миттєво. Це настільки потужний момент, що вони навіть не можуть нічого сказати. Немов клубок у горлі, але це таке запевнення в тому, що вони не одні, що жінка на правильному шляху. Це відчуття жіночої любові.

Ось як чоловіки це описують:

"Ми дивилися фільм, коли вона поклала руку мені на коліно, подивилася на мене, посміхнулася і сказала: “Я рада, що ти привів нас сюди, спасибі”.

Відео дня

“Вона плеснула мене по дупі, засміялась і назвала мене ”жеребцем”.

“Вона чесала мою голову пальцями близько двох хвилин. Мовчки. Це було неймовірно".

“Вона доторкнулася до мого плеча і прошепотіла: ”Ти такий хороший батько і чоловік. Люблю тебе за це”.

“Коли я запропонував їй свій варіант відпустки, вона взяла мене за руку і сказала:«Чорт забирай, я тебе обожнюю!”.

“Вона просто простягнула руку і почухала мою потилицю, поки я вів машину. Так ніжно, що я майже замурчав”.

“Вона посунулася до мене в позі великої ложки і сказала: ”Малюк, ти завжди такий теплий”..

Отож, жінки, торкайтеся і чіпайте своїх чоловіків!

 

Матеріал підготовлено за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety . Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up