Як потрібно жити, кому за 50

Як потрібно жити, кому за 50

Деякі з нас вже досягли золотої пори (кому за 50), інші - ні, але прочитати це повинні всі!

1. Настав час використовувати відкладені заощадження. Насолоджуйтесь ними. Не треба тримати їх для тих, хто, можливо, й гадки не має про те, чим ви пожертвували для цього. Немає нічого гіршого, ніж залишити ці гроші зятю, дочці або родичу з великими планами на капітал, який ви зібрали.

2. Перестаньте турбуватися з приводу фінансової ситуації ваших дітей чи онуків. Не соромтесь витрачати свої гроші на себе! Ви підтримували дітей довгі роки, навчили їх багато чому і давали їм притулок. Тепер настала їхня черга почати заробляти самим.

3. Ведіть здоровий спосіб життя, обов'язково займайтеся зарядкою, але не перевтомлюйтеся. Захворіти легко, набагато важче залишатися здоровим. Підтримуйте себе в формі, відвідуйте лікарів, шукайте інформацію про те, що треба робити, щоб залишитися здоровим.

Відео дня

4. Не переживайте з приводу дрібниць! Ви так багато вже всього пережили за своє життя; можна згадати багато хорошого, можна згадати погане, але найголовніше, що ви як і раніше разом. Не дозволяйте вантажу минулого забути про майбутнє. Відчуйте принадність справжнього!

5. Незалежно від віку, любіть життя.

6. Пишайтеся собою - внутрішньо і зовні. Не переставайте ходити до свого стиліста, дерматолога, стоматолога, купуйте собі свій улюблений парфум. Якщо ви доглянуті зовні, то всередині народжується почуття самоповаги і сили.

7. Завжди будьте в курсі останніх подій. Читайте газети, дивіться новинні передачі. Підтримуйте контакт зі своїми старими знайомими, це важливо у вашому віці.

8. Деякі в старості розквітають, інші черствіють. Життя занадто коротке, щоб витрачати його на спілкування з останніми. Проводьте своє життя в компанії позитивно налаштованих, життєрадісних людей - і життя буде набагато приємніше.

9. Не піддавайтеся спокусі жити разом з дітьми чи онуками. Звичайно, жити в оточенні люблячих родичів приємно, але кожен з нас має право на свій особистий простір. Їм він теж потрібен.

10. Не відмовляйтеся від своїх хобі. Якщо у вас їх немає, заведіть собі такі звички.

11. Смійтеся. Смійтеся багато. З будь-якого приводу. Пам'ятайте - вам пощастило. Вам вдалося прожити довге життя. Багато просто не доживають до цього віку. А вам вдалося, тому веселіться! Спробуйте побачити смішну сторону будь-якої ситуації!

12. Не звертайте уваги на те, що про вас говорять, і ще менше - на те, що про вас можуть подумати. Вони все одно будуть це робити, а ви пишаєтеся собою і своїм життям. Нехай говорять, вас це не повинно турбувати. Вони не знають, через що вам довелося пройти, не знають того, що знаєте ви.

Настав час насолоджуватися спокоєм, миром, щастям!

І пам’ятайте, що життя занадто коротке, щоб пити погане вино.

Шекспір ​​сказав: “Я відчуваю себе щасливим, ти знаєш чому? Тому що я нічого не чекаю, тому що чекати і сподіватися завжди боляче”.

Усі проблеми мають сенс і значення. Ми завжди будемо зустрічати людей, яких ми не хвилюємо, навіть якщо вони говорять, що ми важливі. Важливо бути сильним, тому що після кожної пітьми і падіння в житті приходять дійсно хороші речі. Немає поганих речей. Будьте завжди щасливими і смійтеся. Пам'ятайте себе, живіть для себе. Думайте про це і дихайте. Перш ніж сказати, послухайте. Перш ніж написати, подумайте. Перш ніж відповісти, послухайте. Перш ніж померти, живіть. Перш ніж щось зробити, поспостерігайте.

Гарні стосунки - це взаємини не з ідеальною людиною, а з людиною, з якою вчитеся жити. Приймайте людей з їх помилками. Інакше врешті-решт пошкодуєте про їх втрату. І це заподіє біль. Якщо хочете бути щасливим, живіть щасливо. Звертайте увагу на хороших людей навколо себе, тому що ви одні з них.

Пам'ятайте, коли найменше цього очікуєте, буде хтось, хто зробить ваше життя більш красивим. Ніколи не руйнуйте свою особистість для людей, які є лише тимчасовими. Сильна людина намагається тримати своє життя в порядку. Навіть зі сльозами на очах встає і каже з посмішкою: «Я в порядку».

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up