Козятинхліб шокує!!!

Козятинхліб шокує!!!

Мешканець Козятина Павел Ковтун написав у себе на сторінці у Фейсбуці: Козятин зліб шокує! Порушені всі стандарти, норми та правила перевезення хліба і це лише маленький фрагмент, насправді таку картину бачу щодня, але нажаль вже кілька разів ніяк не можу застати директора ПАТ Козятинхліб на робочому місті, щоб показати, як їхні робітники перевозять хліб". Ось його відео на цю тему. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Петр Зацерковний

    Ціє інформації достатньо. щоб,  з огляду неспроможности забеспечувати вимоги санітарних, та епідемологічних норм при реалізацуії продуктів харчування, а також не дотримання технічних норм при експлуатації  транспортних засобів, підриємство "Козятинхліб" Ліквідувати  з передачею його  основних засобів у власність дерхави Україна. ОЦЕ РЕФОРМИ, а простіше слід  говорити:  НАВЕДЕННЯ ЕЛЕМЕНТАРНОГО ПОЛРЯДКУ!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up