Бережемо голову та нерви. Магнітні бурі у травні 2022 року

Бережемо голову та нерви. Магнітні бурі у травні 2022 року

У травні 2022 року астрологи прогнозують кілька магнітних бур різної сили.

Обурення у магнітному полі Землі, які виникають як наслідок вибухів на Сонці, можуть відбиватися на роботі чутливих електричних приладів та живому світі. До магнітних бур краще підготуватися заздалегідь. Графік магнітних бур на травень допоможе метеозалежним людям підготуватися та своєчасно спланувати список справ, оскільки сонячна активність може завадити заняттям спорту, діловим переговорам та важливим фінансовим угодам.

  • Перші магнітні бурі опустяться на землю вже на початку місяця. Так, 1 травня буде середня магнітна буря 8 балів. У цей період може з'явитися головна біль, запаморочення, можуть посилитися хронічні захворювання.
  • Друга магнітна буря буде сильною магнітною активністю. За даними метеорологів, вона пройде 7 - 8 травня, а її сила досягне 12-15 балів. Ця метеобуря торкнеться всіх, навіть здорових людей. У період бурі краще утриматися від серйозних та ділових зустрічей, переговорів, фінансових угод та фізичних навантажень.
  • Ще одна сильна буря очікується 14 травня, її сила досягне 10 балів. У цей день може з'явитися головний біль та погане самопочуття. Щоб мінімізувати дію бурі, фахівці рекомендують виспатися, не відмовлятися від їжі та утриматись від фізичних навантажень.
  • У періоди з 17 по 18, з 20 по 21 та з 26 по 27 травня експерти прогнозують слабкі геомагнітні бурі, силою в 3 бали. У цей час насторожі треба бути людям із хронічними захворюваннями

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up