DiabetFest 2019: у Вінниці пройде зустріч для людей з цукровим діабетом

DiabetFest 2019: у Вінниці пройде зустріч для людей з цукровим діабетом

У суботу, 14 вересня, журнал «СахарОК» (Медіа Корпорація RIA) за підтримки діабетичних і фармкомпаній організовує у Вінниці масштабну освітньо-розважальну зустріч для людей з цукровим діабетом та їх близьких - DiabetFest 2019 Vinnytsia.

DiabetFest - це унікальний проект, який не має аналогів на всьому пострадянському просторі! Головна мета DiabetFest - натхнення і мотивація «солодких» людей.

– Усвідомлюючи всю серйозність захворювання, ми завжди намагаємося нести позитив і хочемо показати, що життя з діабетом може бути не менш яскравим та якісним, ніж у здорової людини! – каже ініціатор і керівник проекту Тетяна Авраменко.

Це вже шостий Фестиваль, організований журналом «СахарОК». Попередні зустрічі пройшли в Києві, Одесі, знову в Києві, Харкові, Львові. Деталі, фото та відео на офіційному сайті: diabetfest.com 

Відео дня

Де і коли

Зустріч у Вінниці відбудеться 14 вересня у  вінницькому обласному молодіжному центрі «КВАДРАТ». Дата проведення заходу збігається з Днем міста! Це прекрасна можливість приїхати і побачити його у всій красі! 

#ЯСередСвоїх! - гасло DiabetFest!

Саме так почувається кожен, хто приходить на Фестиваль - серед своїх! Тут люди з діабетом можуть не соромитися і не приховувати свою особливість. Вони сміливо перевіряють цукор крові, колять інсулін або під'їдають солодощі :) обмінюються досвідом з іншими учасниками, діляться історіями свого «солодкого» життя.

Вам варто відвідати DiabetFest, якщо:

  • ви або хтось із ваших рідних/друзів живе з цукровим діабетом;ви маєте стосунок до діабету і хочете знати більше про захворювання та сучасні методи компенсації;

  • ви - ендокринолог і хочете поділитися своїми знаннями і досвідом з людьми з діабетом або іншими фахівцями;

  • ви можете посприяти в інформуванні діабетиків про різні новинки в медицині, лікуванні та профілактиці діабету;

  • вам потрібен досвід, спілкування, драйв і нові враження!

Якщо ви ствердно відповіли хоча б на 1 пункт, тоді без сумнівів вам варто відвідати DiabetFest і стати частиною нового сучасного діабет-руху, яке змінить ваше життя!

Що вас чекає на DiabetFest 2019 Vinnytsia:

  • Лекції провідних фахівців в області лікування цукрового діабету та підтримки здорового способу життя, дискусійні панелі, навчальні майстер-класи, розіграші корисних подарунків;

  • Зона здоров’я, де кожен бажаючий зможе БЕЗКОШТОВНО перевірити:

  • зір (Подільський Центр Зору);

  • рівень цукру в крові (Longevita);

  • рівень глікованого гемоглобіну (СІНЕВО);

  • рівень артеріального тиску (Longevita);

  • пройти перевірку на аналізаторі маси тіла;

  • отримати консультацію подолога і пройти огляд стоп на професійному обладнанні (Асоціація Подологів України).

  • Презентації та майстер-класи від провідних діабетичних і фармацевтичних компаній країни, а також компаній, що працюють в сфері підтримки здорового способу життя.

  • Окрема навчально-розважальна програма для дітей - учасників Фестивалю: творчий майстер-клас від Студії Магік, а також розваги з професійними аніматорами: паперове паті, малювання піском, аквагрим та ін.

HomeStyle або Приходь в піжамі та отримай приз! 

Тематика Фестивалю: У гостях у «Сахарка». Усе повинно бути тепло і по-домашньому:) Тому на заході діятиме дрес-код! При собі обов'язково мати хоча б один елемент Home Style - тапки, фартух, пов'язка для сну, бігуді... Вмикайте фантазію! Тільки той, хто прийде одягненим згідно з дрес-кодом, братиме участь у розіграші призів!

ХвістФест на ДіабетФест! 

На DiabetFest 2019 Vinnytsia у вас буде можливість взяти участь в благодійному проекті для допомоги бездомним тваринам ХВІСТ-ФЕСТ та підтримати братів наших менших, а можливо навіть захочете забрати когось собі додому :) При собі мати паспорт!

 

Дізнатися докладніше і зареєструватися на DiabetFest 2019 Vinnytsia можна на офіційному сайті заходу: diabetfest.com

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up