Дітки в садочках п’ють бутильовану воду

Дітки в садочках п’ють бутильовану воду

А мали пити фільтровану, обіцяну перед виборами

Проблема питної води завжди стає актуальною перед виборами. Тоді ведуть водогони, фільтрують воду, ходять по дитячих садочках і школах.

Отримавши голоси виборців, всесильний та всерозуміючий до виборів, вмощується в кріслі і за все забуває. За водогони забуває, що люди вже подумки під чисту воду купували навіть нові крани — також не пам’ятає. Забуває і за саму воду, що п’є наше майбутнє в школах та дитячих садочках.

Тож, яка вода в кранах в учбових і дошкільних закладах після більше як двох років нової влади? Виявилося, що, якщо й відбулися якісь зміни, то тільки в гіршу сторону. Фільтри міняють... майже через рік. Та й після заміни фільтрів, не наважуються поїти дітей тією водою, не прокип’ятивши.

Відео дня

У деяких садочках рішенням батьківського комітету воду дітям купують за кошти батьків. Як питну використовують “Знаменську” чи “Аляску”. У іншому дитячому садочку закупляють “талу воду”. Є й освітні заклади, в які підвозять бутильовану воду (яку саме, не можуть назвати).

Не називаємо садочки, в яких були з перевіркою, щоб влада, борони Боже, не запідозрила їхніх керівників у співпраці з газетою “RIA-Козятин”. Бо, хто з незалежною пресою співпрацює, попадає в немилість.

Від редакції: Можемо владі дати мудру пораду: щоб якісну воду діти пили в усіх дитячих закладах, потрібно брати в радники представників з батьківських комітетів. А тих, що вертяться зараз, викинути на смітник історії.

Тема води в наступних публікаціях: Марнотратству перешкодити може лише активна позиція не байдужих громадян

Влада відповіла, як турбується про водопостачання

Про якість питної води в Козятині

Аврал! Бутильовану воду ніхто не перевіряє!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Інна Назарук

    Кожного разу читаючи ваші статті як ви обливаєте брудом Козятинську владу, задумайтесь над тим:" щоб ви б зробили,будучи на їхньому місці?" А ж не приємно кожного разу читати плітки про його роботу та його колег! Краще напишіть що ви зробили для благоустрою нашого міста!

    Прочитайте "РІА- Бердичів" чи "Вінниці" та м у кожній статті не має розповіді про те який у них поганий мер та корумпована влада,не так як у нас в кожній статті!

    Ви людям цими плітками "очі" не відкрите,а навпаки будете відштовхувати від себе читачів!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up