Для нашої лікарні нарешті купили кисневу станцію

Для нашої лікарні нарешті купили кисневу станцію
  • Детальніше про це у нашій хроніці поширення коронавірусу за тиждень

Ще два регіони покинули «червону» зону і перейшли одразу до «жовтої», як і Вінниччина два тижні тому. В нашій області цього тижня знову були коронавірусні гірки — до вихідних додавалося трохи більше 200 нових випадків за добу, після цього динаміка пішла на спад і у вівторок знизилася до 43, але вже у середу кількість нових хворих зросла втричі і склала 161 випадок за добу.

На теренах колишнього Козятинського району за останні сім днів додалося 29 нових хворих. Це більш ніж вдвічі менше, ніж минулого тижня. За даними Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб, станом на ранок середи, 29 грудня, у нас було 4843 випадки від початку пандемії.

Втім кількість смертей продовжує зростати. За цей тиждень коронавірус забрав життя трьох наших земляків. За даними Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб, загальна кількість летальних випадків — 125.

Відео дня

Але маємо для вас і хорошу новину. Для Козятинської центральної районної лікарні нарешті придбали кисневу станцію. Тендер на закупівлю оголошували кілька разів. Перший раз у жовтні, але торги скасували через відсутність в учасників усіх необхідних документів. Повторно закупівлю спробували провести у листопаді, але торги знову завершилися невдало, тому що пропозиції надійшли тільки від одного учасника, а має бути як мінімум двоє. Нарешті з третього разу вдалося провести закупівлю. Договір підписали у вівторок, 28 грудня. Кисневу станцію для нашої лікарні закуплять у фірми «Зелко Груп» за 2 мільйони гривень.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (9)
  • Людмила Лавренюк

    Новина прекрасна ! Слава богу, що є киснева станція !
  • Мария Ленская

    Гарна новина!
  • Соня Листопадова

    И в довесок, пока будут несознательные люди, которые ходят на работу, при температуре и других симптомах ОРВИ, а я ЗНАЛА, таких, Царствие небесное. Даже вакцинация не поможет
  • Олег Козачук

    Не треба було, нам вистачило МРТ...

    Соня Листопадова reply Олег Козачук

    Олег Козачук я извиняюсь, а давно мрт появилось? А то мы папу спасали месяц назад от ковид, в Казатине о такой штуке не слышали

keyboard_arrow_up