Для працівників медицини закупили захисне спорядження

Для працівників медицини закупили захисне спорядження
  • Районний центр надання первинної медико-санітарної допомоги та Міська лікарня придбали через систему електронних закупівель Prozorro засоби захисту для своїх працівників.
  • Скільки на це витратили коштів та що придбали?
     

Адміністрація Козятинського районного центру надання первинної медико-санітарної допомоги замовила через «Prozorro» захисне спорядження. Для працівників районної первинки придбали 1 400 одноразових захисних комбінезонів, сім упаковок медичних шапочок, 750 пар нестерильних оглядових рукавичок, 10 упаковок нарукавників, 500 пар високих бахіл, 50 пропіленових комбінезонів, 30 упаковок нестерильних латексних рукавичок для огляду, 500 захисних костюмів, 1 058 штук респіраторів FFP2 та 500 одноразових пропіленових халатів.

Загалом на закупку медичних матеріалів витратили трохи більше ніж 400,5 тисяч гривень.

Міська лікарня теж закупила через систему електронних закупівель «Prozorro» засоби захисту для працівників. А саме: 100 ізоляційних одноразових захисних комбінезонів, 40 захисних комбінезонів, 30 упаковок нітрилових медичних рукавичок, 7 літрів антисептичних засобів та засоби для дезінфекції, 41 одноразову медичну шапочку, 50 ізоляційних халатів. Витратили на це майже 38 тисяч гривень.

Відео дня

Також міська лікарня закупила п’ять концентраторів кисню за 92 тисячу гривень і 100 експрес-тестів на визначення COVID-19 на суму 25 тисяч гривень. Зауважимо, що тести на коронавірус не потрібно робити усім. А тому якщо у вас немає жодних респіраторних симптомів, не звертайтеся до сімейного лікаря з проханням зробити тест і в жодному разі не приходьте до лікарні на період карантину. У разі потреби телефонуйте своєму сімейному лікарю. Він визначить, чи потрібна вам госпіталізація.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up