Два ангели

Два ангели

Я давно хворіла жовчнокам’яною хворобою. Через сильну алергію, яку напрацювала в хірургії залізничної лікарні років 40 (стаж 48, дихала ефіром, парами антибіотиків та іншими медикаментами), ніхто не брався мене оперувати. Я їздила у Вінницю, Київ, Житомир. Скрізь казали, що не можуть зробити загальний наркоз. Не давали гарантії, що знімуть мене живою з операційного столу. І так я мучилась з цими болячками довгі роки. Поки камінь не закрив вихід із жовчного міхура. Потрібно було терміново робити операцію: життя або смерть

Потрапила я в нашу Козятинську ЦРЛ, де зустріла неймовірно добрих, красивих, з добрими очима, душею, висококваліфікованих зі стажем лікарів від Бога. Це хірург, завідувач хірургічного відділення Володимир Шавлюк, зав. реанімації, анестезіолог Валерій Шуляк. Попрощалася з дітьми своїми і лягла під скальпель. Чула, як лікарі балакали між собою. Але болі не відчувала. Це ж треба було так точно розрахувати наркоз загальний, щоб хірург спокійно робив операцію, а хвора не кричала!

Коли я прийшла до тями, то після Господа Бога, який дав мені ще прожити (не знаю, скільки днів чи років), таких лікарів, що врятували мене від сильного болю, я називаю своїми ангелами, що врятували мене від смерті. Це люди з величезної літери. Низький вам уклін. Здоров’я вам і вашим дітям. Щастя, успіху, благополуччя і миру. І побільшу зарплату.

Дякую також хірургу Борису Молодику, урологу Андрію Мельнику. Також шановному Володимиру Гуцолу, який багато років тому рятував мого чоловіка від смерті.

Відео дня

Низький вам уклін, пане Володимире. Здоров’я на довгі роки. Дякую реаніматологам Валерію Ясному, Василю Білокуру,  Марині Марковській і також медсестрам, операційній, реанімації. Хірургічним медсестрам. Усім вдячна. Особливо Тетяні Миколаївні, Тетяні Олександрівні, Валентині, старшій медсестрі Галині Миколаївні. Усім няням, офіціантам, господарці.

Також обожнюю дуже гарну біляву лікарку з неврологічного відділення Ірину Володимирівну Васалатій, високої кваліфікації  Миколу Джорджа. Це великої душі люди. Не можу не згадати своїх колег з залізничної лікарні, що мене лікували. Це Дмитро Пузир, Ірина Дирда, Алла Пилипчук, Світлана Харабаджах, Олександр Барський, Любимі Н.В. і М. В., Володимир Ягода і Н. Н., Смоличі Іван і Арміна. Це люди з великої літери і почуттям обов’язку та совісті.

Усім вам бажаю доброго здоров’я, щастя, успіху, благополуччя, миру. Вибачайте, можливо, когось забула...

Низький вам уклін.

Таїсія ВАЩУК

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up