Ексголовний лікар Козятинської ЦРЛ очолив лікарню у Хмільнику

Ексголовний лікар Козятинської ЦРЛ очолив лікарню у Хмільнику
  • Олександр Кравчук, який раніше керував Козятинською центральною районною лікарнею, став генеральним директором Центральної лікарні Хмільницької міської ради.

Він пішов з посади директора Козятинської ЦРЛ за власним бажанням наприкінці квітня 2021 року. Після цього тимчасово виконуючим обов’язки керівника спершу призначили Ігоря Грубеляса, який був заступником головного лікаря з медичної частини, а у вересні керівника лікарні змінили вдруге, призначивши тимчасово виконуючим обов’язки ексочільника Міської лікарні Олександра Євтушка.

Натомість Олександр Кравчук після того, як звільнився з нашої лікарні, переїхав до Хмільника, де майже одразу знайшов нову роботу. Він очолив відділ охорони здоров’я тамтешньої міської ради.

Олександр Кравчук був головою вищезазначеного відділу протягом восьми місяців. У переддень Нового року на сайті Єдиного державного реєстру декларацій з’явилася декларація Олександра Кравчука, яку він подав при звільненні. Того ж дня на сайті Хмільницької міської ради опублікували оголошення стосовно того, що посада начальника відділу з питань охорони здоров’я знову є вакантною.

Відео дня

Як стало відомо згодом, Олександр Кравчук пішов з посади не просто так. Його призначили генеральним директором Хмільницької центральної лікарні. За даними аналітичної системи YouControl, Олександр Кравчук очолює медичний заклад з 24 грудня 2021 року.

Перед цим у Хмільницькій міській раді провели конкурс на керівника Хмільницької центральної лікарні. Членів комісії було у 9 разів більше, ніж претендентів. Як відомо із протоколу засідання, Олександр Кравчук був єдиним кандидатом на посаду директора медичного закладу, якого комісія допустила до конкурсних випробувань. Чи були інші претенденти на посаду — невідомо. Члени комісії одноголосно підтримали кандидатуру Олександра Кравчука. А вже 23 грудня міський голова Хмільника Микола Юрчишин видав розпорядження про призначення Олександра Кравчука генеральним директором лікарні. Із ним уклали контракт на п’ять років.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (29)
  • Альоша Капніст

    Нынче такие особи в тренде( офинтительно) своровать поделится передать подписать замять , с очередными выборами к власти приползают прайды изысканных барыг. На всех уровнях
  • Фима Гоцман

    Цей корупціонер і там на "коні"розвалив лікарню в Козятині, допоміг знищити район,тепер там керує!ню-ню!!
  • Читач23

    Розумні керівники рідко влаштовують тупу владу - дебілами керувати легше.
  • Альоша Капніст

    Большинство рады женщины !? Светила районной медицины безмолствуют ,,,

keyboard_arrow_up