Хроніка поширення коронавірусу за тиждень (12-18 серпня)

Хроніка поширення коронавірусу за тиждень (12-18 серпня)
  • Скільки нових хворих додалося за останні сім днів?

Як повідомляють на офіційному телеграм-каналі Міністерства охорони здоров’я «Коронавірус_інфо», в Україні зростає рівень захворюваності на COVID-19. Ситуація під контролем, але стає більше випадків, за яких необхідна госпіталізація. На Вінниччині протягом останніх семи днів фіксували від 7 до 52 нових хворих за добу. Крім того, цього тижня наша область один раз потрапила до регіонів, де зафіксували найбільший добовий приріст хворих на коронавірус.

Що стосується колишнього Козятинського району, то станом на ранок середи, 18 серпня у нас було 3035 лабораторно підтверджених випадків від початку пандемії. Такі дані наводить Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб. Тож за останні сім днів у нас додалося п’ять нових інфікованих. Нових летальних випадків не зафіксовано.

У Козятинській центральній районній лікарні відновили госпіталізацію хворих на коронавірус. За даними Хмільницької райдержадміністрації, станом на вівторок, 17 серпня у нашій лікарні було три пацієнта з COVID-19. Нагадаємо, поки був спад, хворих на коронавірус козятинчан, які потребували госпіталізації, клали до лікарні у Вінниці.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up