Хроніка поширення коронавірусу за тиждень (16-22 грудня)

Хроніка поширення коронавірусу за тиждень (16-22 грудня)
  • Щойно ми видихнули з полегшенням, що чергова хвиля коронавірусу, спричинена штамом «дельта», пішла на спад, як в Україну прийшов новий штам «омікрон».

  • Перший випадок зафіксували цього тижня.

  • Відомо, що людина, у якої підтвердили цей штам коронавірусу, повернулася з Об’єднаних Арабських Еміратів.

Наразі вісім з 25 регіонів нашої країни продовжують перебувати у «червоній» карантинній зоні. Нагадаємо, Вінниччина до цього переліку не входить — тиждень тому ми перейшли у «жовту».

У нашій області знову коронавірусні злети і падіння. До вихідних стабільно фіксували трохи більше 300 нових інфікованих, потім приріст почав падати і у понеділок, 20 грудня, дійшов до 69 інфікованих за добу, та вже наступного дня цифри знову поповзли вгору і у середу дійшли до позначки 251. Подібну динаміку ми спостерігали й попередні тижні.

Що стосується колишнього Козятинського району, то за останні сім днів у нас додалося 75 нових інфікованих. Це майже стільки ж, що й минулого тижня. За даними Козятинського відділу контролю та профілактики хвороб, станом на середу, 22 грудня, загальна кількість випадків від початку пандемії становила 4814.

Відео дня

Смертність від коронавірусу трохи пішла на спад. За цей тиждень із недугою не впоралися двоє наших земляків. Сім днів смертей було вдвічі більше. За даними Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб, наразі у нас 122 летальних випадки від початку пандемії.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Соня Листопадова

    И «омикрон» - это типа из Индии
  • Соня Листопадова

    Ох, ёпрст, в Казатине не лечат даже от первого штамма, а тут из ОАЭ. Там китаец съел что-то, потом индус, а тут уже и ОАЭ))

keyboard_arrow_up