Хроніка поширення коронавірусу за тиждень (18–24 листопада)

Хроніка поширення коронавірусу за тиждень (18–24 листопада)
  • У Центрі економіки охорони здоров’я Київської школи економіки заявили, що в країні почався спад захворюваності на коронавірус.
  • А чи стало менше хворих у нас за цей тиждень?

За прогнозами експертів, зовсім скоро Луганська, Львівська, Донецька, Херсонська та Одеська області, а також Київ можуть вийти з «червоної» зони епідеміологічної небезпеки.

Що стосується Вінниччини, то в нашій області ситуація з темпами поширення коронавірусу нагадувала американські гірки — у четвер за день додалося більше 900 нових хворих, потім приріст інфікованих почав падати і у понеділок досяг позначки 384, після чого знов почав рости і вже у середу коронавірус підтвердили у 659 мешканців Вінницької області.

На теренах колишнього Козятинського району за останні сім днів додалося 190 нових хворих на коронавірус. Це майже на третину менше, ніж минулого тижня. За даними Козятинського відділу контролю та профілактики хвороб, станом на ранок середи, 24 листопада загальна кількість хворих від початку пандемії — 4346.

Відео дня

На жаль, летальних випадків за цей тиждень теж побільшало. Від коронавірусу померло ще двоє наших земляків. Наразі загальна кількість летальних випадків від початку пандемії — 104.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up