Хто очолив лікарню в Козятині?

Хто очолив лікарню в Козятині?
Оксана Забазнова - новий тимчасово виконуючий обов'язки директора Козятинської ЦРЛ
  • Такого ще не було — за тиждень в адміністрації Козятинської ЦРЛ двічі сталися кадрові зміни.
  • Після того, як в Олександра Євтушка закінчився контракт, колективу представили нового тимчасово виконуючого обов’язки головного лікаря, втім, вже за декілька днів звільнили.
  • Довелося призначати нового т. в. о. директора. Хто це і чому звільнили попередню очільницю — дізнавалися наші журналісти

Минулого тижня ми повідомляли, що в Козятинській центральній районній лікарні має бути новий керівник. Олександру Євтушку, який очолював медичний заклад протягом останніх восьми місяців, не продовжили контракт. Нагадаємо, його призначили тимчасово виконуючим обов’язки директора ще у вересні минулого року і що два місяці переукладали контракт. Керівника на постійній основі мали обрати шляхом проведення конкурсу, який досі так і не відбувся.

В останній день травня 2022 року термін дії контракту з Олександром Євтушком завершився. Договір не продовжили, відтак на декілька днів Козятинська ЦРЛ залишилася без керівника. Колектив медичного закладу навіть звертався з цього приводу до очільника Вінницької обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Борзова з проханням допомогти у вирішенні ситуації, що склалася.

Минулого тижня колективу представили нового тимчасово виконуючого обов’язки директора — Інну Мельник, хірурга-онколога. Раніше вона не працювала ані в Козятинській ЦРЛ, ані в міській лікарні. Достеменно відомо лише те, що Інна Мельник працювала у медичному закладі сусіднього з нами Бердичева. Втім, за декілька днів містом прокотилася приголомшлива новина — не встигла новопризначена тимчасово виконуюча обов’язки головлікаря Козятинської центральної районної лікарні увійти в курс справи, як її звільнили. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Олександр Пузир, заступник голови Хмільницької районної військово-цивільної адміністрації.

Відео дня

«Попри гарні виборчі обіцянки, лікарню, яка обслуговує 60-тисячне населення (Козятинська, Самгородоцька, Глухівецька, Махнівська ТГ) просто знищують! Промовчу за обмежене фінансування та низькі зарплати, але Тетяна Єрмолаєва звільника головного лікаря Олександра Євтушка, його заступників, начмеда. Призначила нового т. в. о. головного лікаря Інну Мельник з Бердичева, але…

Вчора розпорядженням 98-К від 10.06.2022 і цю звільнила. Величезна лікарня ЦРЛ без головного лікаря, без заступника, без начмеда!» — йшлося в дописі за 11 червня.

Новина миттєво розійшлася містом і викликала шквал емоцій у козятинчан, які висловлювали свої думки у коментарях під вищезгаданою публікацією в соцмережі. Переказувати їх не будемо, лише скажемо, що люди відреагували на таку інформацію негативно. І це не дивно, адже у багатьох виникло питання — що буде з нашою лікарнею, якщо заклад залишився взагалі без адміністрації. Адже, як стало відомо, після того, як Олександра Євтушка зняли з посади, медичний директор і заступник головлікаря з медичної частини Наталія Ягода написала заяву на звільнення.

Втім, поспішаємо вас заспокоїти — Козятинська ЦРЛ вже має очільника, точніше очільницю. Цього тижня на пост тимчасово виконуючого обов’язки директора призначили Оксану Забазнову. Вона працювала начальником відділу охорони здоров’я Управління соціальної політики Козятинської міської ради. Заступника і медичного директора також мають призначити.

— Вчора були збори колективу, ми поспілкувалися, вкотре зібрали медичну раду, яка працює щоденно, — каже міський голова Тетяна Єрмолаєва. — Комунікація з колективом є. Лікувальний процес жодним чином не пошкоджений, всі функції лікарня виконує. Це повнофункціональний організм. Кожен завідувач відділення, кожен начальник підрозділу знає свою роботу. Всі працювали, процес не був пошкоджений.

Що стосується Інни Мельник, яку призначили тимчасово виконуючим обов’язки директора лікарні минулого тижня, то виявилося, що вона пішла з посади за власним бажанням.

 

Читайте також:

«Я ж не мільйонер». Чому «двійка» подорожчала знову та чому вона не їздить у вихідні?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач41

    Оу, поздравляю с новым бизнесом
  • Альоша Капніст

    Да врагу не пожелаешь ермолаеву думал она будет работать а она плинтус

keyboard_arrow_up