Хворих стає менше, але смертність не падає

Хворих стає менше, але смертність не падає
  • Детальніше про це у нашій хроніці поширення коронавірусу за тиждень

Цього тижня Вінниччина покинула список регіонів, які перебувають у «червоній» карантинній зоні. На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій констатували зниження показників захворюваності на COVID-19. Відтак комісія дійшла висновку, що з 15 грудня на території області встановлюється «жовтий» рівень епідеміологічної небезпеки.

Втім впродовж цього тижня динаміка поширення коронавірусу на Вінниччині не дуже відрізнялася від тієї, яку ми спостерігали сім днів тому. До вихідних стабільно додавалося понад 300 нових інфікованих на добу, у суботу приріст хворих почав падати і у вівторок опустився до позначки 100, втім вже у середу, 15 грудня, кількість нових інфікованих знову поповзла вгору і досягла позначки 353 за добу.

На теренах колишнього Козятинського району за останні сім днів додалося 77 нових хворих на коронавірус. Це майже вдвічі менше, ніж минулого тижня. Станом на ранок середи, 15 грудня у нас було 4739 інфікованих від початку пандемії. Такі дані наводить Козятинський відділ контролю та профілактики хвороб.

Відео дня

Проте якщо приріст хворих пішов на спад, то про смертність цього не скажеш — вона тримається на тому самому рівні. За останній тиждень ще п’ять мешканців колишнього Козятинського району не впоралися з недугою і померли. За даними Вінницького обласного центру контролю та профілактики хвороб, станом на середу, 15 грудня у нас зареєстровано 120 летальних випадків.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Алина Алина

    Вам  самим ненадоїлр цю хрєнь писати?

keyboard_arrow_up