Купуйте гриби з товарним виглядом

Купуйте гриби з товарним виглядом

Які гриби потрібно купувати

Галина Касянівська

Останнім часом на базарчику кожен день любителі лісу продають гриби. Коли лісові трофеї мають товарний вигляд, такі гриби побоювання не викликають. Тільки бувають випадки, коли на ринку намагаються продати гриби умовно їстівні чи старі. Так, минулого четверга мешканка Козятинського району, скоріш за все, знала, які вона принесла гриби на продаж. Коли представники преси запитали жінку, як називаються гриби, що в її коробці, вона відповіла: “Це хороші і не червиві гриби. Я їх готую вже багато років і не отруїлась”.

Важко не погодитись з нею. Можливо, мухомори не приведуть до отруєння, коли відвар з них разів з десять злити. Умовно їстівні гриби не бажано вживати тому, що вони наносять шкоду організму людини, вражаючи органи.

Відео дня

Для прикладу, хоч це грубе порівняння. Кому що буває, як з кумом чи кумою випити горілки? Але ж ми розуміємо, що свої органи перегрузили.

Тому купуйте тільки їстівні гриби. А якщо й в їстівних грибах немає того товарного виду, їх також не слід купувати. Користі від них ніякої. Закликаємо продавців дикорослих грибів не нести на продаж гриби, які переросли. Не несіть на продаж сатанинський гриб або ще як його називають, чортів гриб чи синяк. Він шкідливий тим, що токсичний. Пам'ятайте, краще уникнути отруєння чи токсикації організму, ніж лікуватися За гірший сценарій навіть згадувати не хочеться.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up