Не якісні ліки українських аптеках

Не якісні ліки українських аптеках

Хто займається ліками в аптеках? В Єгипті за таке чекає смертна кара. Це загроза національній безпеці.

 

— Ситуація з обігом підроблених ліків повинна розглядатися на рівні Ради національної безпеки, — заявив відомий український педіатр Євген Комаровський. — Лікарі не можуть повноцінно лікувати людей, тому що куплені в українських аптеках медикаменти не дають належного терапевтичного ефекту. Відомо, що у Великобританії лікарський фальсифікат становить 14%. А у нас скільки? 50% в кращому випадку. Я реально бачу, як ліки взагалі не працюють. А чи є у нас структура, яка цим займається?

Відео дня

Ситуацію з підробкою ліків він вважає загрозою національній безпеці. За фальсифікацію ліків у Єгипті чекає смертна кара. Не дивно, що наші співгромадяни з Єгипту везуть парацетамол, ібупрофен, судинозвужувальні краплі. Бо вони працюють.

— Я уявити собі не можу, щоб Рада національної безпеки зібралася для розгляду питань вакцинації, проблем онкохворих, ситуації з інфекційними захворюванями, дитячим ожирінням, ситуації зі смертністю від серцево-судинної патології., — каже педіатр. — Таке враження, що там зайняті тільки війною і фінансами.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up