Маємо ще одну смерть від коронавірусу

Маємо ще одну смерть від коронавірусу
  • Детальніше про це і кількість хворих за останні сім днів читайте у нашій публікації.

Цього тижня на Вінниччині був стрибок — у четвер, 19 серпня зафіксували 72 нових випадки. Такі дані наведені в офіційному Телеграм-каналі Міністерства охорони здоров’я «Коронавірус_інфо». Це був найбільший добовий приріст за останній час, хоча цього тижня нам вдалося оминути п’ятірку антирейтингу регіонів, у яких зафіксували найбільше нових інфікованих. Наступні дні кількість підтверджених випадків була на рівні від 9 до 35 випадків за добу.

Що стосується нас, то станом на ранок середи, 25 серпня на теренах колишнього Козятинського району було зафіксовано 3039 підтверджених випадків захворювання на COVID-19. Такі дані наводить Вінницький обласний центр контролю і профілактики хвороб. Відтак за останні сім днів маємо чотири нових хворих.

За даними Хмільницької райдержадміністрації, станом на середу у Козятинській центральній районній лікарні проходили лікування чотири пацієнти з діагнозом коронавірус.

Відео дня

Маємо і погані новини. На жаль, за останні сім днів у нас побільшало летальних випадків від COVID-19. На початку серпня ми повідомляли, що у Вінницькій лікарні від коронавірусу померла мешканка села Козятина. Це був 76 летальний випадок. Наразі Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб повідомляє, що на Козятинщині зареєстровано 77 летальних випадків від початку пандемії. За кількістю смертей від коронавірусу ми в області на третьому місці.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up