На час дії воєнного стану змінили умови карантину

На час дії воєнного стану змінили умови карантину
Фото ілюстративне
  • Зміни стосуються поділу на зони епідеміологічної небезпеки та працівників, для яких вакцинація є обов’язковою.
  • Детальніше про це, а також про динаміку поширення коронавірусу на теренах колишнього Козятинського району читайте у нашій хроніці за тиждень (24-30 березня)

За останню добу, себто за 29 березня у лабораторіях Вінницької області дослідили 94 зразки, відібрані у пацієнтів із підозрою на COVID-19. У 75 випадках коронавірус підтвердився. Зокрема, один випадок із цих 75 - у колишньому Козятинському районі. Про це повідомляють у Вінницькому обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

За останні сім днів на теренах колишнього Козятинського району додалося 15 нових хворих на коронавірус. Це вдвічі менше, ніж минулого тижня. Станом на 11 ранку середи, 30 березня разом в чотирьох ОТГ колишнього Козятинського району було зареєстровано 7276 випадків від початку пандемії. Нових смертей від коронавірусу за цей тиждень не додалося. Загальна кількість летальних випадків від початку пандемії - 144. Про це повідомляють у Вінницькому обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

На час дії воєнного стану Уряд України змінив умови карантину. Зокрема, скасували поділ на карантинні зони, а невакцинованих працівників, для яких щеплення від коронавірусу були обов’язковими, не будуть відсторонювати від роботи. Про це повідомляють на офіційному телеграм-каналі Міністерства охорони здоров’я України.

Відео дня
cript async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?18" data-telegram-post="mozofficial/2318" data-width="100%">

 

Водночас у МОЗ рекомендують надалі дотримуватися протиепідемічних заходів та забезпечити повний курс вакцинації для громадян. Де можна зробити щеплення у Козятині, ми вже повідомляли. Інформацію про це знайдете за посиланням.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Наталія Острогляд

    Ще тільки в Козятині залишився коро&&вірус!!!???🙄🙄🙄
  • Dima Korneive

    Идите на хуй за русским кораблём вместе с короновирусом...(
  • Александр Саврей

    Що, фармкомпанії давлять?

    Дмитро Анатолійович Поліщук reply Александр Саврей

    Александр Саврей  на війні хочуть гроші заробляти з людей!
  • Елена Стецюк

    Навіщо ви видаляєте коментарі, я впевнена, що це був правильний коментар, якщо ви його видалили. Підтримую дописувача.

keyboard_arrow_up