Нове попередження МОЗ: в Україну гряде друга хвиля епідемії грипу (ВІДЕО)

Нове попередження МОЗ: в Україну гряде друга хвиля епідемії грипу (ВІДЕО)

Тетяна Дихановська, яка очолює центр грипу та ГРВІ при українському Міністерстві охорони здоров'я, заявила, що громадянам країни слід готуватися до нового періоду епідемії грипу.  

Зокрема, за словами Дихановської, це може початися в лютому і триватиме до перших чисел квітня.

«Школярі вийдуть на заняття, в зв'язку з чим вірогідна поява тісного контакту і швидкого поширення інфекції», - зазначила вона.

Чиновниця додала, що хоча зараз відзначається процес зниження кількості хворих на грип, не факт, що це відображає реальний стан.

Відео дня

«На сьогоднішній день нами спостерігається абсолютно нормальна ситуація, що виявляється в зниженні захворюваності на протязі перших семи днів року. Причиною такої ситуації є період новорічних свят, а також те, що в навчальних закладах триває період канікул. Але це може і не відображати реальність картини. Зараз ми відзначаємо перевищення епідемпорогу захворювання в 13 регіонах країни», - сказала Дихановська.

Вона також розповіла про те, що через грип в Черкаській і Донецькій області від грипу померло по одній людині, а в Запорізькій і Львівській - по дві.

Нагадуємо, що станом на останній тиждень 2016 року майже 15 тисяч жителів Вінниччини перехворіли на грип та ГРВІ. Ніхто не вмер.

 

Ольга Бобрусь

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Lawrence Moore

    СВІДЧЕННЯ як я отримав CURED від генітального вірусу простого герпесу [рослинної традиційною медициною]



    Всім привіт там, я тут, щоб дати моє свідоцтво про травник лікаря під назвою DR OGIEVA, який допоміг мені в моєму житті. Я був заражений герпесом в 2010 році, я пішов до багатьох лікарень для лікування, але не було ніякого рішення, тому я думав, як я можу отримати рішення так, що моє тіло може бути в порядку. Одного разу я був в стороні річки мислення, де я можу піти, щоб отримати рішення. тому дама йшов до мене розповідав мені, чому я так сумно, і я відкрити всі їй розповісти їй свою проблему, вона сказала мені, що вона може допомогти мені, вона уявити мене до лікаря, який використовує трав'яні ліки для лікування вірусу простого герпесу і дав мені його по електронній пошті, так що я по пошті його. Він розповів мені все, що мені потрібно робити, а також дати мені інструкції, щоб прийняти, що я дотримувався належним чином. Перш ніж я знав, що відбувається після того, як два тижні вірус простого герпесу, який був в моєму тіло було зник. Так що, якщо ви також серце розбите, а також потрібна допомога, ви можете також відправити його за адресою: [email protected] також спеціалізується на лікуванні всіх видів захворювань зв'язатися з ним сьогодні.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up