Отримання медичних послуг за контрактом

Отримання медичних послуг за контрактом

Розповідає Юлія Радогощина, директор Козятинського міського центру первинної медико-санітарної допомоги (ЦПМСД)

Укотре нагадуємо жителям Козятина, що в місті триває деклараційна приписна кампанія. Кожен мешканець Козятина повинен укласти із обраним лікарем «контракт» на отримання медичних послуг, а саме:

— динамічне спостереження за хронічними хворими ;

— лікування розповсюджених захворювань, при необхідності видача листків тимчасової непрацездатності, довідок в школу, дитячий садок;

Відео дня

— лікування за показами в умовах денного стаціонару;

— проведення певного обсягу обстежень лабораторних (заг. ан. крові, заг ан. сечі, кал на я/г, цукор крові, холестерин (за віком) та інструментальних (ЕКГ, флюорографія);

— направлення відповідно до медичних показань для надання їм вторинної або третинної допомоги;

— проведення профілактичної вакцинації (що в наш час актуально);

— здійснення спостереження за здоровою дитиною відповідно до вікових особливостей і потреб;

— паліативна допомога (оцінка стану важко хворого пацієнта, його потреб, лікування больового синдрому, при необхідності призначення наркотичних засобів).

Лікарська допомога надається під час особистого прийому в приміщенні амбулаторії, згідно з графіками прийому лікарів. Лікар також може прийняти рішення про надання допомоги за місцем проживання пацієнта.

На сьогоднішній день для зручності пацієнтів розробляється система попереднього запису на прийом до обраного вами лікаря.

Також ще раз хочу наголосити, що при підписанні декларації на пацієнта будуть виділятися кошти. Крім того, підписання декларації ще тільки перший крок. До грудня 2018 року планується запровадити електронні медичні картки та електронні рецепти для тих, хто зареєструвався в системі eHealth. Станом на 03.07.2018 р. триває активний період укладання декларацій. У міському центрі ПМСД укладено 9978 декларацій, що становить 40% населення нашого міста.

Пацієнт може обрати лікаря, незалежно від місця реєстрації та проживання.

Я пишаюсь тими змінами, швидше реальним перевтіленням, які відбулися в нашому закладі. Створено прекрасні умови для прийому пацієнтів, для роботи лікарів, удосконалюється оснащення амбулаторії.

У закладі злагоджено та професійно надає допомогу медичний персонал, 15 лікарів та 30 медичних сестер, які користуються повагою та авторитетом серед населення міста.  Хочу зауважити, що на даний час чотири лікарі вже закінчили прийом документів для підписання декларацій (оскільки набрали необхідну кількість пацієнтів).

Ми в черговий раз надаємо інформацію про лікарів, з якими ви можете підписати декларацію, за адресою: вул Незалежності, 75 (приміщення колишньої поліклініки ЦРЛ навпроти хлібокомбінату, телефони для довідок: 2-22-44, 063 635 67 77,096 008 40 85).

Пропонуємо жителям міста та району познайомитися з лікарями центру первинної медико-санітарної допомоги Козятинської міської ради, перейшовши за посиланням

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up