Не вміють ставити діагноз

Не вміють ставити діагноз

Дивлюсь я на всесвіт, тай думку гадаю, чи є в Козятині лікарі, чи вже їх немає. За свій вік бачила все і чула. Люди скаржаться на те, що ходиш до лікарів неділями, а діагнозу — нуль. І нема до кого звернутися. Я в це не вірила. Але коли в мою оселю постукало ще одне лихо, це все я відчула на своїй шкірі.

Лист в номер

Так, ми звернулися до лікарів пізно, але цю хворобу для спеціалістів, я думаю, було видно і без УЗД, флюорографії, рентгену, які  він відвідував протягом трьох місяців свого останнього життя в медичному закладі м. Козятина.

Постає питання, навіщо ця апаратура, якщо вона не відображає дійсного стану хворого? Подивившись на стан хворого і діагноз готовий. Обстежте його так, як того потребує статус лікаря.

Відео дня

Хворого обстежували п’ять чи шість лікарів і кожен ставив свій діагноз (який був шкідливий для такого хворого). Жоден лікар не звернув уваги на те, чого він так довго не може говорити, бо голос був сів. Чого хворий весь цей період п’є знеболююче і снодійне, які я йому купую в аптеках. Правильний діагноз йому поставили у Вінниці за чотири дні до смерті. Можете ви собі уявити, в якому стані я його возила по лікарнях,  куди нас направляли.

17 грудня 2017 року ми останній раз приїхали з Вінниці. Він з машини сам вийти уже не міг. А 22 грудня відійшов у небуття, опустились віки, закрились вуста. Сьогодні він відійшов у великих муках, а на послідуючі дні можуть бути ваші рідні та близькі. Вічного на цьому світі немає нічого.

Не доведи Господи дивитися на муки своїх близьких, яким ти не можеш допомогти при такій хворобі. Знеболюючого ми так і не встигли отримати.

Не пишу прізвищ лікарів, вони нікому не потрібні. Якщо вони читатимуть газету, зрозуміють, за кого йде мова. В майбутньому, надіюсь, будуть уважнішими.

Родини, яким доводилось спостерігати за хворими з таким діагнозом, можуть тільки мені поспівчувати. Які нелюдські випробування переносять хворі без належного лікування. Сонечко яскраве світить на весь світ, лиш для тебе, сину, наступила темна, вічна ніч.

Мати нині покійного сина

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up