Прооперували апендицит: козятинчанка Віта Дембіцька дякує нашим хірургам за врятоване життя доньки

Прооперували апендицит: козятинчанка Віта Дембіцька дякує нашим хірургам за врятоване життя доньки
  • У групі «Хірургія Козятинщини» мешканка Козятина Віта Дембіцька опублікувала пост подяки лікарям-хірургам нашої ЦРЛ. Мова йде про молодого, вправного та перспективного хірурга Руслана Шавлюка. Саме завдяки його професіоналізму доньці Віти зробили операцію по видаленню апендициту. Все обійшлося добре.

 

Жінка пише, що у її доньки почалися болі у животі. Не гаючи часу звернулися в приймальне відділення, де потрапили до лікаря-хірурга Руслана Шавлюка. Діагноз — гострий апендицит, термінова операція.

Підтримка і впевненість, з якою робить свою справу Руслан Володимирович зі своїми знаннями та його батько Володимир Михайлович Шавлюк зі своїм досвідом, дали надію і мамі і її доньці, що все буде добре.

— Діти в житті кожної людини-це дарунок від Бога і найцінніше — це їх здоров'я і щастя. І кожен із нас стає безпорадним, коли щось загрожує життю наших дітей. Такий час застав нас несподівано. У доньки почались болі в шлунку. Довго не роздумуючи, звернулися в приймальне відділення, де потрапили до знаючого і зі слів Катрусі «такого молодого і гарного» хірурга Руслана Володимировича Шавлюка. За декілька годин після тестів і обстежень було прийнято рішення оперувати гострий апендицит.... Шок... Переляк...Слів бракувало... Але підтримка і впевненість, з якою робить свою справу Руслан Володимирович зі своїми знаннями та його батько Володимир Михайлович Шавлюк зі своїм досвідом, дали надію, що все буде добре. Так і сталося. Дякую Богу, що в нашому Козятині в такий нелегкий для країни час є спеціалісти вищого гатунку, — написала Vita DembickaХірургія Козятинщини

Відео дня

Окрему подяку Віта висловлює анестезіологу і всьому медичному персоналу, які ні на хвилину не залишили її донечку і допомогли у післяопераційний період.

— Бажаю лікарям здоров'я і наснаги. З такими людьми наша Україна тільки процвітатиме, — підсумувала у своєму дописі козятинчака

А ось і реакція на пост подяки

Додамо —  в родині Козятинського міського центру сімейної медицини поповнення - чотири нових спеціаліста.

Читайте також:

Медичний одяг, захисні маски: наша область отримала черговий медичний гумвантаж від МОЗ

Серед оновлених приймальних відділень, де можна безкоштовно пройти обстеження КТ, УЗД та рентген, є і козятинське

«Вже одну лікарню закрили, як закриють другу, куди людям?»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (20)
  • Геннадий Ткачук

    Хочу згадати і дідуся  Руслана -видатного хірурга Козятинщини,почесного громадянина міста -Василя Семеновича Мельника ,який мабуть є початком цієї сумейноі прекрасної династііі висококваліфікованих хірургів

    Ирина Дыгай reply Геннадий Ткачук

    Геннадий Ткачук так це десятки тисяч врятованих життів
  • Наталія Генсіцька

    Як можна зв'язатись з цим лікарем.
    Якщо можна,дайте будь ласка номер телефону.
  • Оксана Тарадай

    Це лікарі від Бога,що син з батьком хірурги,що мама Олена Василівна.Нехай Господь дає їм здоров'я,витримки,наснаги.Велике спасибі що є у нас такі лікарі.
  • Андрей Абрамюк

    З таким керівництвом нашого міста скоро не буде де лікуватися і кому дякувати

keyboard_arrow_up