Щеплення від коронавірусу можна зробити і зараз

Щеплення від коронавірусу можна зробити і зараз
Фото ілюстративне
  • Центри вакцинації у Козятині працюють.

  • Розповідаємо, які є вакцини в наявності і в які години можна прийти

Кампанія з вакцинації проти COVID-19 триває. Тож якщо ви ще не встигли зробити щеплення, або маєте повний курс щеплень і хочете вакцинуватися бустерною дозою, у вас є можливість це зробити.

Центр вакцинації при амбулаторії Козятинського міського центру надання первинної медико-санітарної допомоги працює. Як розповіла журналістам видання «RIA-Козятин» директор Юлія Радогощина, наразі у наявності є вакцина Pfizer.

— Ми нікому не відмовляємо у прийомі, — наголошує Юлія Радогощина. — Ми щеплюємо і ведемо прийом абсолютно всіх пацієнтів, в тому числі і тимчасово переміщених осіб. Усім пацієнтам, навіть тим, які не зареєстровані у нашому центрі, ми надаємо невідкладну допомогу за потреби.

Відео дня

Центр вакцинації при амбулаторії Козятинського міського ЦПМСД працює щодня з понеділка до суботи включно з 8:00 до 13:00. У неділю працює чергова бригада. Адреса: вулиця Незалежності, 75.

— На сьогоднішній день була напружена ситуація з «Еутироксом», препаратом для лікування захворювань щитоподібної залози. За нашими даними, до кінця тижня препарат має з’явитися в аптечній мережі, — додає наостанок Юлія Радогощина.

Також щеплення проти коронавірусу роблять в амбулаторії Самгородоцького центру первинної медико-санітарної допомоги (в минулому районна сімейна медицина). Як повідомили наших журналістів, у наявності є вакцини Pfizer та Coronavac.

— Люди приходять кожного дня, — кажуть у центрі вакцинації. — Роблять і бустерну третю дозу, і другу, і першу дозу.

Козятинська амбулаторія Самгородоцького центру первинної медико-санітарної допомоги працює щодня. Із понеділка до п’ятниці включно щеплення можна зробити з 8:00 до 16:00, у суботу та неділю — з 8:00 до 12:00. Адреса: вулиця Пилипа Орлика, 6.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Елена Стецюк

    Це щоб не забували...

keyboard_arrow_up